Va fi surprins cu siguranta, dupa care va fi teribil de incantat.
Sa nu stii sa saruti la 18 ani este o garantie ca esti o fata cuminte si nu te-au interesat baietii pana in acest moment!
Ah,draga mea,nevinovatia si puritatea au starnit sentimente de duiosie si entuziasm,nu te mai teme,baiatul tau drag va fi mai mult decat fericit sa afle acest mic secret al tau!
Si, intre noi fie vorba, cred si eu ca e un mare norocos, sa aiba grija de tine sa-i spui, mare grija!
Inseamna ca nu a avut relatii profunde. Unii s-ar mandri cu o astfel de prietena, pentru alti baieti ar fi un subiect de ironie.
Hmm greu pai nu stiu cum sa spun da eu sincer as crede ca ai fost o fata cuminte pana acum desi nu e nimic rau in a saruta.
Ar fi mai bine daca nu ar stii sa sarute.Pentru ca asa ai putea sa o inveti sa sarute exact pe placul tau.
Saruta si tu cum te pricepi. Doar nu crezi ca exista vreun manual pentru asa ceva. Fiecare om saruta in felul lui.
Depinde de persoana acuma. Depinde si ce inseamna ca nu stii... Nu ar trebui sa se simta prost sau sa rada de tine pentru ca nimeni nu se naste invatat si cum a zis si Elena ar trebui sa se mandreasca.
Te invat eu glumesc. Lasa totu sa mearga de la sine. Intr-adevar am multi prieteni care au dat cu "JET" la fete ce nu stiau sa sarute...
Ala e un model de fata. In ziua de azi greu gasesti o asemenea fata. majoritatea pe la 14 ani nu mai sunt virgine. Unde-i copilaria?
Nimeni nu s a nascut invatat, reactia lui va fi de bine daca ii plac fetele cuminti
Înseamnă că ăia vor panarame (nu spun că fetele care au mai sărutat sunt panarame) dar dacă ii dai cu jet uneia care nu a mai sărutat asta țin să cred. Fără supărare dar să-mi placă de o fată și sa fiu primul cu care împarte acest moment ar fi o onoare.
Ii spui si tu ca nu te-ai sarutat pana acuma cu nimeni si ca l-ai iubit doar pe el.
RayKzor51 întreabă: