anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de pareri, eventual daca nu cer prea mult, chiar si de sfaturi... Ce faci atunci cand te indragostesti nebuneste de o tipa despre care ai impresia ca stii tot, relatia voastra de dragoste e minunata, totul merge bine vreo 2 ani apoi afli chiar de la ea cum ca pana la tine a mai avut 12 barbati.In decurs de 5 ani, toti ca si incercari esuate de relatii. Ea considerand la ora actuala toate actiunile ei si toata povestea anormala si gresita.Totul s-a petrecut de la varsta de 19 ani cand si-a inceput viata sexuala pana la varsta de 24 ani.
Mi s-a destainuit pentru ca eu sa stiu totul despre ea inainte de a avansa cu relatia noastra pentru ca amandoi ne gandeam la casatorie. Spun "ne gandeam" pentru ca atat de tare ma deranjeaza povestea asta incat am renuntat la orice gand de a-mi intemeia o familie alaturi de ea cu toate ca inca o iubesc foarte mult si ea pe mine la fel.
Intrebarile mele sunt: e normal sa fiu deranjat, dezgustat si dezamagit de ea? Sa mai am incredere in ea?
PS: (stiu ca tot ce-si doreste e o familie cu mine, stiu ca ma iubeste enorm, dar... e ceva ce-mi creeaza dezgust, gelozie chiar; cu toate ca s-au intamplat cu mult inainte ca noi doi sa ne cunoastem)
Multumesc anticipat si astept raspunsuri pertinente!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Spui că o iubești. Oare?
Ce contează cu câți bărbați a fost înaintea ta? Trecutul e trecut. Acum e cu tine. Te-a ales.
Și de ce să nu ai încredere în ea, din moment ce ți-a mărturisit totul singură, din propria inițiativă, deși putea bine-mersi să păstreze trecutul doar pentru ea?
Ai o femeie minunată lângă tine, care te iubește și ți-a și dovedit-o, dar nu știi s-o apreciezi. O insulți fără să aibă vreo vină, îi trădezi încrederea, o dezamăgești...
Sunt dezgustată de dezgustul tău...
Nu fi prost, dacă nu vrei s-o pierzi, și renunță la aceste idei preconcepute și absurde! Ar trebui să te întrebi dacă Tu o meriți și dacă Ea ar fi trebuit să aibă încredere în tine... Nici nu-ți imaginezi cât de mult greșești...
Fă în așa fel ca iubirea ei pentru tine să merite! Mai ai mult de lucru...

11 răspunsuri:
| SexyFrumushika a răspuns:

Daca iubirea voastra e atat de mare,nu renunta la ea! e normal ca ea sa mai fi avut iubiti cu care a facut diverse "chestii"mai multi,mai putini,a avut totusi si ea o viata fructoasa! poate si tu ai avut ca ea,dar mai putin! ar trebiu sa fi mandru de ea caci multi barbati isi intorc privirile dupa ea,semn ca foarte frumoasa si toti sunt invidioasi pe tine ca te-a ales! nu renuntati amandoi la visul de a avea o viata plina de dragoste si bucurie doar din cauza ca ea a mai avut pretendeti dupa tine! dar totusi,ca sa fiu preventiva, daca ea ii da atentia unui alt baiat si flirteaza cu ea, sincer nu te mertita1se vede ca esti sensibil si dragut! sper ca te-am ajutat si te rog sa-mi raspunzi si tu la intrebarea mea de la profil! pup

greece12
| greece12 a răspuns:

O iubesti si te iubeste,sunteti perfect impreuna si asta dureaza de doi ani si dintr-o data esti dezgustat de ea,din cauza trecutului ei!
Cat de mult gresesti...
Probabil nu ai trecut prin lungi perioade de singuratate,probabil nu ti-a fost dat niciodata sa privesti cu inima sfaramata,perechi trecand pe langa tine razand,in timp ce tu stateai singur intr-un colt,probabil nu ai obosit niciodata cautand perechea perfecta,multumindu-te,in final,cu ce-o da Al de Sus,numai sa nu fii singur si sa nu gasesti totusi,nimic!
Intreaba-i pe cei care au trait sau traiesc asa ceva,ii vezi in jurul tau,uscati si morocanosi,plangandu-se mereu de singuratatea si nenorocul lor.
Intreaba-i si pe cei care au avut langa ei o femeie exceptionala,care ii iubea si pe care o iubeau si au pierdut-o dintr-o prostie si acum,inca sufera,inca plang si inca incearca sa o regaseasca in alte femei.
Imi cer scuze pentru toate imaginile astea, dar esti in pericol sa devii unul dintre acestia, din cauza modului gresit in care vezi lucrurile.
Sunt femei care lucreaza in bordeluri si pot avea 12 barbati intr-o ora sau doua,lucru care nu le impiedica sa descopere un barbat cu care sa merite sa lase totul in urma si sa devina cele mai devotate sotii! Te-ai gandit vreodata?
Intrebi daca sa mai ai incredere in iubita ta,cand ea ti-a dat cea mai mare dovada de incredere,marturisindu-ti in totalitate trecutul ei,o lovesti cu lucruri de care,in fata ta,nu este si nu poate fi vinovata!
Increderea pe care o are ea in tine se intoarce acum impotriva ei,impotriva voastra,ceea ce inseamna ca tu nu meritai si nu meriti increderea ei si nu invers!
Din punctul ei de vedere,esti unicul barbat care exista pentru ea,pe pamantul asta,deci trebuia sa stii totul despre ea,sa se purifice marturisind totul si sa inceapa o viata fericita impreuna cu tine.
Un barbat adevarat ar fi fost la inaltime,ar fi stiut sa fie recunoscator pentru atata devotiune si sinceritate.Tu, te numeri printre cei care vor sa afle neaparat adevarul dar nu-l pot suporta,odata ce l-au aflat!
Nu realizezi ca ai langa tine o femeie minunata,care a gasit in tine jumatatea vietii ei si risti sa-ti distrugi si viata ei si viata ta!
Nu poate fi raspunzatoare pentru trecutul ei,nu exista nimic care sa-i fi putut prevedea viitorul,nu putea sa viseze ca intr-o zi te va cunoaste pe tine! Ea incerca sa-si gaseasca locul in viata,bazandu-se pe ceea ce traia zilnic,in functie de oamenii care o inconjurau si se apropiau de ea,inainte sa apari tu!
In felul in care tu o acuzi de greseli nemaiauzite,te poate acuza si ea,intrebandu-te, in acelasi mod absurd, unde erai tu atunci! Nu crezi?
Tu de ce nu ai aparut mai repede in viata ei? De ce n-ai cunoscut-o cand avea 19 ani,ca sa nu ai nimic absurd de reprosat acum?
Sunteti impreuna de doi ani,doi ani fericiti,daca acesti doi ani nu te-au convins ca e femeia vietii tale,atunci iti meriti soarta.
Te vei trezi peste cinci ani dandu-mi dreptate si va fi tarziu sa te dai cu capul de pereti!
Ai sansa unica sa iubesti si sa fii iubit,lasa prejudecatile si nu arunca atat de usor,ceea ce viata ti-a dat cu o mana atat de larga!
Pentru amandoi,viata voastra a inceput in momentul in care v-ati intalnit,nimeni nu e raspunzator de trecutul lui, pentru ca era imposibil sa prevedeti intalnirea voastra in viata!
Realizeaza lucrul asta si uita TOT!
Apreciaza dragostea si norocul s-o fi gasit, nu-i da cu piciorul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru greece12):

Când eram în liceu s-a transferat la noi o fată dintr-un oraș mai îndepărtat.Era frumoasă ea-așa, și cam după vreo 3 luni a agâțat-o un prieten de-al meu.(Bine - eu aveam fanele mele, deci nu m-am complicat). Apoi după vreo juma* de an s-au despărțit.El aflase - nu mai știu cum - că ea fusese violată, de către 2 colegi, la o petrecere, după ce au drogat-o punându-i ceva intr-un pahar.În fine.Mai apoi el s-a combinat cu alta,și s-a apucat să-i spună lui asta noua, despre cum a fost "dezgustat" de fosta, iar aia, la scurt timp, a împrăștiat-normal- în toată școala.Astfel că acum degeaba se mai mutase fata în orașul nostru, că tot nasol a ieșit.
Apoi am terminat liceul și am plecat din oraș.Dar am revenit după vreo 10 ani.Și să vezi fază : fata era acum căsătorită cu un fost profesor de al nostru, care deci știa despre povestea ei...
Și aveau și un bebe.
Iar fraierul ce-a lăsat-o era însurat cu o nașparlie proastă, pe motiv că o arsese cred la băutură și-i trântise aia un plod.Bine - după aia i-a mai făcut unul.O știi pe profa aia care l-a pocnit pe polițist? Exact așa e nevasta ăstuia.Nu zici că venise ăla micu-5ani, pe lângă noi,când făceam un grătar,și-i zic ei să-mi aducă un pahar să-i pun bere,iar ea-proasta nu s-a prins că glumesc, și s-a uitat urât pe mine.
Așa de tută era.În fine, deci omul s-a blocat de tot.Asta e ideea.
Iar fata de care zic, trăiește acum fericită lângă un bărbat(cu 14 ani mai mare ca ea),și care a făcut cam ce spui tu aici,adică a înțeles că una e una,și alta-i alta.
Sfatul meu e ăsta : dacă voi ăștia tinerii nu le puteți accepta pe fetele astea care nu mai sunt virgine, și deci care vă dezgustă așa de rău - nu-i problemă, lăsați-ne că ne ocupăm noi de ele.Noi ăștia mai la 40 de ani-așa.Plus că s-ar putea să mai fim și buni la pat, și să le rupem -nu?- păsărica-n două.Sau în mai multe.Bine - acum nu știu alții, eu zic doar de mine acum.
OK.
Mai sunt 20 de zile...
Te salut, Greece.

| alyzee a răspuns:

Nu, nu e normal si nu e corect din partea ta, daca totul s-a intamplat inainte ca voi doi sa fiti impreuna atunci care e problema? Doamne! E vorba de 5 relatii! Nu de 500. Zii mersi ca ai gasit una cu atat de putine X-uri. Sunt curioasa, ea pentru tine a fost prima?
ps. nu ca fac misto acum dar am o vorba, daca vrei virgina incearca la gradinita(grupa mica)

greece12
| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte buna si povestea ta,macar de-ar intelege-o si cine trebuie!
Iubirea nu-ti cere socoteala,nu-ti scormoneste trecutul si nu-ti cerceteaza prezentul.
Viitorul e speranta ei.
Nu stiu daca, cel care a postat intrebarea, merita viitorul asta.

| Zenithf a răspuns:

Cu toate ca o sa te jignesc, tin sa spun ca esti un idiot mare cat mama rusie!
In multe casatorii exista secrete, in multe familii exista certuri, suspiciuni, neincredere samd. Si ea s-a hotarat sa-ti destainuiasca totul, ce poate nu a facut nici la preot.
Este clar ca ea s-a hotarat, ca relatia voastra inseamna mult pentru ea si nu vrea sa o strice cu secrete. Abia acum poti sa o iubesti cu adevarat.
Nu strica totul acum cu gelozia si neincrederea ta, stai si judeca la rece si vei vedea ca am dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok...hai s-o luam pe rand,da? Deci v-ati indragostit nebuneste, va iubeati de parca numai voi ati fi fost pe Pamant si va gandeati la casatorie. Daaar face ea "greseala" sa-si deschida sufletul in fata ta, sa nu-ti ascunda nimic si sa stii absolut totul despre ea pentru ca te iubeste si chiar vroia un viitor cu tine.Si tu acum esti dezgustat de ce anume? De sinceritatea ei? Gandeste ca noi astia care ti-am raspuns la intrebare.OK, a mai avut alte relatii inaintea ta...asa si? Asta inseamna ca nu o poti iubi ca te-a scarbit atat de tare incat sa-ti dispara orice gand ca ai putea avea cu ea o familie? Nu e corect.Si nu e corect in primul rand pentru ca tu ar fi trebuit sa te simti "onorat" ca fata asta te iubeste atat de tare incat a facut ce a facut.Si ca sa-ti raspund si la intrebare scurt si la obiect: NU e normal sa fii deranjat, dezgustat si dezamagit de ea si mai mult de atat ar trebui sa ai cea mai mare incredere in ea si s-o pretuiesti.

| foxsilver a răspuns:

Au existat si inca mai exista femei care s-au maritat virgine.Care si-au dedicat toata viata barbatilor lor,au facut sacrificii.Poate s-au ales si cu copii sau nu.Dar nu s-au ales nici macar cu o vorba buna din parte barbatului lor,de un minim de respect. Poate au fost injurate si batute, cat despre iubire ce sa mai vorbim. Oare acele femei cu ce au gresit, sa nu aiba si ele clipe de fericire? Crezi ca a contat faptul ca au fost virgine?

| foxsilver a răspuns (pentru anonim_4396):

Am crezut ca mai citesc si eu o gluma,o poanta dar am gasit numai"lacrimogene".In cazul asta iar o sa aman chestia aia cu minerul si vin cu o intrebare:crezi ca poate fi o consolare pentru cel care sufera sau a suferit din iubire, faptul ca mai tarziu se va" intoarce roata".Eu cred ca cine a iubit cu adevarat va suferi pentru pentru acea persoana, chiar si atunci cand destinul ii va plati, celui ce a gresit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru foxsilver):

Ce mai faci "fox"? S-a terminat revoluția? Am auzit că i-ai tras-o lu Boc,e adevărat? Bravo!
Dar ia zi-mi și mie,ce-ți veni de-mi pui întrebări din-astea? Vrei să mă superi iar?
Deci - nu mă pricep la cum e cu iubirea asta, așa că nu mă mai lua la mișto, da?
Te rog frumos.

| foxsilver a răspuns (pentru anonim_4396):

Wow! Ai aparut din nou in scena."Costumatie"noua...Bine,asta e farmecul in lumea virtuala:schimbam ce vrem si cum vrem.
Las-o incolo de politica.Crezi ca daca i-am dat lui Boc la"cioc"va fi mai bine? Traim doar cu speranta, atat.
Dar vad ca iar esti suparat pe mine.Nu te-am luat la misto, nu ti-am cerut socoteala(Doamne fereste),doar o parere.
Ai vazut ca si eu mi-am dat cu parerea. Poate ca romantismul meu este incurabil,dar as vrea sa cred ca exista si oameni carora sa le pese de persoana iubita candva, pana la sfarsit.
Ai dat la un moment dat un raspuns care m-a impresionat-ala cu bebele-si cred ca nu esti chiar asa cum pari de multe ori.
Bine, tentatia de ne"cosmetiza"e mare.
Iar am luat-o prin balarii si de-astea lacrimogene si iar trebuie sa aman povestea minerului.