Pentru ce? că a luat-o unu în brațe și a ieșit cu fetele fără să-ți zică? nu e ok ce a făcut da și tu ești mega exagerat că stai atât de prins pe niște chestii relativ minore cât timp nu mai face așa
Deci stai putin. Tu zici toate aceste lucruri pentru ce a facut ea inainte? Cand erati la inceput de relatie? Pai ce naiba a facut? A fost trasa in masina de niste baieti... ce a facut?
Tu ai zis toate aceste lucruri doar pentru asta? Este cam absurd, parerea mea (si sigur nu doar a mea).
Este cu tine acum, nu stii ce o sa faca mai tarziu... asa este, dar totusi, daca te gandesti asa nu ajungi nicaieri. Eu ma intreb cum de nu te-a lasat ea pana acum daca gandesti asa...
A fost trasa intr-o mașina de un baiat pe care îl plăcea, l-a lăsat sa o ia in brațe, avea treaba cu mine atunci, vorbeam, nu mi-a spus, nici nu recunoștea, apoi fazele cu vorbitul cu fostul la liceu și plecatul in oras fără sa mi spună? Cum ți se par?
Eu dacă eram în locul ei nu stăteam cu tine. Băiatul ala a tras de ea, a ținut o cu forța, un nenorocit după mine iar tu tot pe ea dai vina și consideri ca te ai făcut de ras. Apoi nu e proprietatea ta, nu e cazul sa i dai tu voie sa iasă cu fetele. Și dacă nu o iubești nu mai sta cu ea, poate ai sau poate nu ai dreptate dar e clar ca nu va înțelegeți ca ești orgolios și gelos iar ea e o tipa sociabila ii place sa iasă și nu e nimic rău în asta. Tie îți trebuie o fata de casa fără prea multa viata sociala dar s-ar putea sa te plictisești repede dar fiecare alege ce crede. Dacă fata asta lupta pentru tine eu cred ca are sentimente dar dacă tu nu vrei nu are rost sa ii pierzi timpul, poate și ea va găsi pe cineva sa o iubească. In plus la început relațiile nu se pot numi relații, atunci cunoști persoana, e mai mult de tatonare, relația vine și ea de la sine asa ca nu vad de ce faci atâta caz.
Îmi e frica ca nu mai găsesc ca ea, mai ales ca a fost virgina, ca e destul de mare și a avut doar 2 relații foarte scurte, ca nu a inșirat cate 10 bărbați și dacă ies cu ea pe strada nu are cine si de ce sa o arate cu degetul, îmi e frica sa nu o pierd de tot. Panarama e puțin cam exagerat, da a făcut lucruri pe care genul ăla de femei le fac, dar ea nu cred ca poate fi considerată panarama având in vedere lucrurile menționate puțin mai sus.
Salut!
Toti gresim mai devreme sau mai tarziu, important e sa invatam. Sa stii ca si eu sunt ca tine. Nu suport ca fata cu care sunt sau de care imi place sa se lase bagata in seama sau sa aiba de aface cu alti, chiar si amical. De regula incerc sa evit genul asta de fete.
Revin la situatia ta. Cred ca tipa ta nu are mai mult de 19 ani. Cand eram si eu de 19 ani stiu ce minte aveam asa ca nu judec actiunile ei. E adevarat ca puteau fi mai cumpatate dar asta e... Daca ea ti s-a daruit tie, si ai dezvirginat-o, dupa cum spui, sa stii ca eu cred ca ține la tine, iar faptul ca se apuca si plange cand o ameninti cu despartirea spune multe de asemenea.
Eu iti recomand sa nu te desparti. Cred ca ea chiar tine mult la tine. Dar iti zic sa ai o discutie seroasa cu ea, un moment 0. Ce a fost pana acum a fost. Dar de aici incolo daca continua sa procedeze asa, da las-o. Stabiliti amandoi niste linii rosii. De exemplu inselatul, sau sa spui cand ceva nu iti convine, astfel incat sa se stie ca daca se trec acele linii rosii, se termina relatia. Invatati sa comunicati. Daca comunicati, totul o sa fie mult mai usor.
Nici eu nu sunt prea experimentat ca sa pot sa te ajut mai mult, dar asta este parerea mea.
Succes