| Andreiu68 a întrebat:

Am nevoie de un raspuns rapid! Azi la scoala stateam pe palier si de la etaj a coborat o fata si a trecut pe langa mine.Cand am vazut fata aceea din partea mea a fost dragoste la prima vedere. Dupa am scapat de la scoala si am plecat acasa cu un prieten din cartier si am inceput sa ii spun ca am vazut o fata frumoasa arata,, asa" si era,,asa"; dupa prietenul meu a spus ca este colega lui de clasa.I-am spus prietenului asta a meu ca sa imi faca cunostinta cu ea,sau sa ii spuna,, ca un prieten de-a meu te-a vazut si vrea sa va cunoasteti"; dar a spus ca nu ii spune ca nu are nici o tangenta cu ea, chiar daca este colega lui.Acuma ce sa fac? Cum sa ma bag in seama cu ea? Eu sunt in clasa a 11-a si ea e a 10-a, dar fata stă numai prin slclasa, eu invat la et 1, ea la 3.Pe fb sa ii dau cerere sau ce si cum sa fac?

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si ce ti-e greu sa urci doua etaje? Mergi la ea la clasa si spune-i ca vrei sa vorbesti cu ea. Scate-o afara din clasa si spune-i ca ai vazut-o si ca vrei sa fiti prieteni. Daca acepta esti om. Daca nu, asta e! Nu crapa lumea.

| Tollo a răspuns (pentru Salontanul):

Nu merge asa, sunt inca tineri, se va speria fata daca face cum zici tu.

| Tollo a răspuns:

Eu zic sa mergi si sa stai tot mai mult prin pauze in clasa acea, sa te uiti la ea si daca se uita si ea inapoi zambesti si iti iei privirea de la ea, daca se intampla asta de vreo 2-3 ori ii dai cerere pe facebook, vorbesti cu ea iar a doua zi vorbesti fata in fata.
Daca nu se uita la tine inseamna ca nu e interesata sau are prieten asa ca ori accepti si mai astepti urmatoarea sansa ori risti si vorbesti cu ea direct

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Fara facebook, toti terminatii agata pe facebook, s-a dus barbatia din om...

Practic pe tine nu te deranjeaza faptul ca nu stii ce sa ii zici, problema ta prietene e ca nu ai sange-n pipota sa mergi si sa vorbesti cu ea. Am auzit ca e interlop, nici eu nu m-as baga...

Du-te si vorbeste cu fata!

| Emilian65 a răspuns:

Asteapt-o intr-o zi la scara pe care a coborat sau la iesirea din scoala si spune-i ca vrei o relatie cu ea. Daca te accepta continua, daca nu te accepta renunta si gaseste-ti o alta fata care sa te accepte.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Tollo):

Si eu am fost tanar si la mine a mers. Vezi-ti de cei ce ti-au cerut sfaturi. Sunt prea batran ca sa ma mai inveti tu ceva. Eu nu ti-am cerut nimic.