| SL152 a întrebat:

Am nevoie de un sfat, ajutor nu stiu. Sunt intr-o relatie de 9 luni, cu suisuri si coborasuri, probleme cu fostul ei prieten care o voia inapoi si facand-o pe ea sa imi spuna de cateva ori ca ma paraseste pentru el dar nu a trecut la fapte ba chair mi-a spus ca il uraste pentru cum s-a purtat cu ea. Acum 2 luni si jumatate mi-a spus ca vrea sa se implice cu adevarat in relatia noastra si sa ii dea o sansa sa vada daca merge. Acum deodata imi spune ca tine foarte mult la mine si ca ar vrea sa ramanem prieteni pentru ca nu ma iubeste si nu o sa ma poata iubi vreodata pentru ca nu simte si daca in toata perioada asta nu a venit nimic nu o sa vina. Bun eu sunt un tip romantic si m-am comportat exemplar dupa supusele ei( adica eu simt nevoia sa daruiesc o floare unei fete fara sa fie o ocazie speciala si fac des asta, seri de amor in lumna lumanarilor parfumate etc.), nu am jignit-o cu nimic. Si mi zice ca nu vrea sa pierdem vremea si sa ne facem rau, ca vrea sa iubeasca cum l-a iubit pe fostul. Ce nu inteleg eu este ca fostul o trata ca pe un nimic o floare nu i-a dat nu a prezentat-o niciunui prieten o facea proasta, urata, prostituata, in toata relatia lor doar de 2 ori au iesit in oras restul vena el la ea acasa, nu o lasa sa zica la nimeni despre relatia lor, nu ii satisfacea nevoile in pat asa cum fac eu(din ce zice ea), toate astea din spusele ei. Eu inainte am fost casatorit si inselat dupa 6 luni de casatorie(in ultimile 2 luni de casnicie mi-a fost taiat salariul cu 25% si nu mai puteam sa ii ofer tot ce isi dorea, si deodata m-a anuntat ca si-a gasit pe cineva, cu 12 ani mai mare ca ea, care poate sa ii satisfaca nevoile financiare happy ) in care m-am purtat la fel de galant si romantic cum consider ca trebuie facut. Acum vine prima intrebare: gresec eu undeva adica trebuie sa injur, sa ma port cu lipsa de respect ca sa fiu apreciat ca nu stiu ce sa mai zic? Acum actuala prietena zice ca mai merge un pic mai departe cu mine poate apare vreun sentiment nu stiu ce sa fac sa mai merg in contiuare chiar nu stiu ce sa mai fac si cu fata asta?

Răspuns Câştigător
| georgiana_1403 a răspuns:

Hei dar tu nu gresesti cu nimic si sa nu te schimbi niciodata pentru ca desi sunt putine fetele care apreciaza baietii ca tine inca exista. Si eu am un iubit exact ca tine si nu pot sa-mi dau seama cum poate o fata sa nu pretuiasca un asemenea baiat ci din contra, sa zica ca nu te iubeste. Poate daca te-ai purta ca fostul ar fi si ea multumita. Nu stiu ce sa zic dar totusi ma gandesc ca sunt atatea fete care au nevoie de un baiat ca tine si tu stai langa o fata care nu are nevoie. Mai bine o lasi pentru ca daca pana acum nu te-a iubit nici nu o va face. Eu dupa 9 luni imi iubeam iubitul mai mult ca orice si nici macar sa-l amenint ca-l parasesc pentru fostul nu il amenintam desi si eu il iubisem pe fostul. Totul depinde numai de ea pentru ca tu dupa cum imi dau seama ai facut tot ce ti-a stat in putinta. Parerea mea este sa iti cauti o fata care sa te merite cu adevarat si sa o lasi sa stea cu fostul sau cu cine vrea ea pentru ca mai tarziu ea va regreta. Numai bine si iti doresc sa faci o alegere buna!

2 răspunsuri:
| AdelixA a răspuns:

Amenint-o si tu ca te desparti de ea, si iti va aprecia adevarata valoare sau ca sa nu fii prea dur nu o baga in seama o perioada mai lunga de timp.Si daca vine vorba despre subiectul,,Relatie,, Spune-i ce ai pe sufer si prin ce ai trecut. Daca te iubeste va intelege, sau in cel mai rau gaz v-a incerca sa te inteleaga.Succes.

| Abbyka23 a răspuns:

Dupa cum a zis si ea, daca nu a simtit nimic, nu cred ca o sa simta in urmatoarele zile cat o sa mai fiti impreuna. Eu zic sa o intrebi serios ce vrea de la viata si apoi decizi. Ca poate ea vrea, dar nu simte. Si mai bine va despartiti decat sa fiti impreuna `doar de dragul de a fi. Bafta!