Nu as fi acceptat niciodată sa stau în concubinaj. Cine nu vrea sa respecte poruncile Creatorului nu are nici o garanție pentru nimic, e pe cont propriu.
Eu cred ca ar fi cazul sa-ti achizitionezi o semiautomata Browning A5 Composite. E mai scumpa, dar face banii. Just one shot!
Frate,cel mai bine e sa te desparti de ea.Si-a batut joc de tine intr-un mod foarte urat cand a ales sa te insele cu alt barbat.
E foarte umilitor ca barbat sa fii inselat de o femeie.
Asa ca da-i papucii si capul sus ca mai sunt si alte femei pe lumea asta.
Seamănă cu un scenariu de la Ochii din umbra. Cum as proceda eu? Hmm, i-aș aduce la cunoștință ca am aflat că mă înșeală, aș rupe orice tangenta cu ea, i-aș înapoia orice obiect personal că să nu am amintiri de la ea, aș suferi vreo săptămână, doua apoi mi-aș reface viața. Dacă aș fi bărbat așa as proceda.
Ba tu aolo so mor eu cu Adevărat sa mor eu amin -_- da frate tu ba omule tu cum sa stai ma o oră acolo sa vezi cum te înșeală nevastata cu ala? -_- dupăia sate pui pe scuter sa mergi acasa -_- ba tu ești sănătos ma-_-
Eu nu faceam stanga spre Siret.
Si nu renuntam la serviciul special.
Si mai intai pe lista ar fi ca violarea intimitatii ( sa -i cotrobai prin geanta, telefon) este infractiune, tu stii ca te poate da in judecata?
Deja ti-ai dat singur raspunsul, te inseala, ori iti faci iluzii in continuare ori te desparti de ea.