| alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxa a întrebat:

Am nevoie de un sfat eu sunt impreuna cu iubitul meu de 2 anisori! dar de 1 ancoace m-am schimbat el mi-a gresit vorbind cu fosta lui prietena si spunandu-si ca le e dor unu de altul si ia povestit absolut totul despre noi ...eu am vazut acele mesaje din intamplare ma rog au trecut am iertat dar nu am uitat (v-am povestit pe scurt aici )iar increderea mea in el nu mai exista si-a castigato din nou iar acum eu sunt nesigura cateodat geloasa si simt ca gresec pentru ca el si-a revenit ma iubeste acum dar eu am ramas cu acel ceva in inima cu frica aceea si acum era vorba de nunta ca va urma dar trebuie sa-mi gasesc de munca nu stiu el imi spune sa am rabdare eu il iubesc din ce in ce mai mult si el la fel dar mie teama totusi iar acum simt ca l-am innebunit cu anumite sms-uri de dragoste parca nu ii plac el crede ca il cert.ce sa fac sa imbunatatesc releatia si sa o inprospatez in asa fel incat sa ii arat ca am incredere si ca pot fi altfel am impresia ca eu i-am aratat mai multa dragoste decat el ce sa fac va rog ajutati-ma! as vrea sa nu mai plang zi de zi sa pot rezolva aceste probleme certurile ..eu nu pot fi indiferenta va rog am nevoie de sfaturi

6 răspunsuri:
| GirlLăvHell a răspuns:

In primul rand cand ierti pe cineva uiti tot ce-a gresit.
In al doilea rand fiecare are modurile lui de a-si arata dragostea, poate ca si el a incercat sa-ti arate ca te iubeste dar tu n-ai observat.
Iar in al treilea rand ca sa-i arati incredere cand vrea sa plece undeva sau cand vorbeste cu cineva la telefon, pe mess etc nu-i pune prea multe intrebari restul o sa se rezolve pe parcurs.
P.S: Numai fi asa geloasa controleaza-te altfel o sa-l pierzi, baietilor nu le plac geloziile astea constante.

| Azµre a răspuns:

Să discuți cu el să îi spui ce ne-ai spus nouă, așa vei rezolva acest conflict.

| greyhound a răspuns:

"am vazut acele mesaje din intamplare" siiigur ca da big grin
anyway increderea e de baza intr-o relatie, ce sa mai spun de mariaj
problema vine de la tine, deci destinde-te, lasa gelozia si nu in ultimul rand acorda-i credit

| Luchius a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa stai de vorba cu el, vorbiti deschis despre tot ce va deranjeaza.Cat despre impresionat, surprinde-l cu niste surprize (sa stii ca ii plac genul ala). Succes

| crystiyna a răspuns:

Hey cred ca problema este la tine, nu ai putut trece pentru ceea ce ai trait in trecut pentru ca probabil te-a durut prea mult( si pe mine m-ar fi deranjat enorm). Incearca sa vorbesti cu el, sa-i spui ca tie teama sa nu-ti mai faca inca o faza de genul. Nu poti sa treci singura prin chestia asta! Trebuie sa fiti uniti, roaga-l sa te inteleaga, iar daca nu vrea sa te asculte si incepe cu cearta vobeste-i calm si frumos; explica-i cat de importanta este pentru tine discutia. Ai sa vezi ca daca iti deschizi sufletul te va intelege si iti va acorda mai multa atentie si dragoste. De fapt cred ca asta si este problema, k il vezi probabil mai distant, tu nu sti ce sa mai faci ca sa-i demonstrezi cat de mult il iubesti si vrei din partea lui acelasi lucru.

| mariuscristi a răspuns:

Penala