| gyna201 a întrebat:

Am nevoie de un sfat.Sunt indecisa si ma aflu intr-o situatie in care chiar nu stiu ce pot face.Anul trecut am cunoscut un baiat la locul de munca care mi-a dat de inteles de multe ori ca ma place, se baga in seama cu mine dar eu fiind mai timida de fel l-am ignorat si nu ii dadeam atentie.Problema e ca am inceput sa ma indragostesc foarte rau de el.Am renuntat la locul de munca am plecat in alt oras la prietenul meu cu care nu m-am inteles bine...acolo va zic sincer tot la acel baiat ma gandeam si nu puteam sa mi-l scot din minte Au trecut 4 luni Acum m-am intors inapoi in Bucuresti. Acest baiat nu mai lucreaza acolo unde am lucrat si nu mai am cum sa dau de el..pt ca simt ca as vrea sa vb sa-i spun ce simt E o chestie care imi sta pe cap si nu pot sa ma linistesc El nu are fb ca sa vb cu el Nu am pur si simplu cum sa dau de el si mai e ceva consider ca este penibil sa il mai caut acum dupa atata timp. Cred ca m-ar considera disperata Va intreb asa:este ok sa-l bag in seama pe fb pe prietenul lui cel mai bun si sa-i cer numarul? Cam ce as putea sa fac sau ar trebui sa-mi iau gandul si sa uit? daca ar fi ok sa-mi spuneti cum as putea sa-i cer numarul acelui pieten dar sa nu-si dea seama ca il plac Multumesc mult si sper sa ma ajutati cu un sfat cat de mic :*

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai asa, ai iubit dar esti indragostita "rau" de altul, tare la moda mai e asta laughing. Da, ai sa arati ca o disperata daca faci toate astea.

" cum as putea sa-i cer numarul acelui pieten dar sa nu-si dea seama ca il plac " ai 15 ani? oricine isi da seama ca nu ii ceri numarul asa degeaba

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fde ce nu ai sarit pe el cand ai avut ocazia? ehh acum stai si bocesti

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Iubirea feminima man, sigur primul iubi a dat faliment acuma fuge dupa al dolea marea dragostea feminima, noapte buna

| johnnyuk1 a răspuns:

Eu zic ca ai avut odata ocazia.acum este cam tarziu. daca era asa dornic de tine te cauta el stai linistita

| angel_4561 a răspuns:

Cere-i nr

| Anca6991 a răspuns:

Daca stai sa te gandesti la cum pare in ochii altora fiecare lucru pe care il faci inseamna ca nu mai faci nimic. Cere-i numarul, nu are ce sa se intample rau.Dar daca tu inca esti cu baiatul respectiv nu e corect fata de el. Indiferent de raspunsul celui de care esti acum indragostita ar trebui sa fii cinstita cu actualul iubit.Bafta!