anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutorcrying.Eu si prietenul meu suntem in aceeasi clasa si colegul lui de banca e si prietenul meu ne intelegem bine si vacanta asta de vara prietenul meu mi-a spus sa o las mai moale cu el ca daca nu imi face si lui si mie papa! Si am zis bine dar ca inainte sa imi zica cu cateva zile am vorbit cu colegul lui de banca pe mess si nu i-am zis pentru ca nu mi s-a parut important! Si azi el i-a spus prietenului meu ca am vorbit pe mess! Si acum el vrea sa se desparta de mine! Ce sa fac? Nu vreau sa ma despart de el! Il iubesc enorm de multcrying(. Dau fundaaaaa

9 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Arata-i conversatia. Toata! Asa va vedea ca nu ati vorbit "lucruri siropoase" si ca totul a fost o joaca. Asa nu va avea ce sa comenteze.

| euI a răspuns:

La fel am patit si eu. incearca sa vorbesti cu el. arata-i conversatia si explica-i care a fost treaba pana la urma. mult succes kiss

| Florinapopica a răspuns (pentru euI):

Faza e ca eu am intrat pe tipu' ala! Am gresit si i-am mai cerut o sansa prietenului meu ca a vrut sa se desparta de mine pentru ca am mai facut treaba asta!straight face Vreau sa ma schimb dar tot timpul uit de ce promisiuni fac!

| euI a răspuns (pentru Florinapopica):

Nu te gandi la asta ca vrei sa schimbi timpul. daca ti-a mai dat o sansa trebuie sa ii demonstrezi prin fapte nu vorbe. si daca tii cu adevarat la el nu uita lucrurile pe care i le spui...multa bafta in continuarewinking

Eu ii mai ascund un lucru si nu stiu daca pot sa ii spun si mi-e frica sa nu afle!crying(( Ce sa fac?

Si mai ascund un lucru da nu il spun daca crezi ca te va intelege spune-iwinking asigura-te ca nu are de unde si totul va fi okwinking

Pai mi-a cerut un tip numarul de telefon si e in liceu cu noi si eu i l-am dat. e mic de statura mai mic ca mine la ani i l-am dat pentru ca tot a insistat si mi-a trimis intr-o seara mesaj si am zis ca a gresit numarul si nu mi-a mai trimis de atunci

Atunci daca stii doar tu nu cred ca are de unde afla asa ca nu te ma stresa.

Mi-e frica sa nu zica tipul ala ceva cand ma vedestraight face si sa auda prietenul meu