La fel am patit si eu. incearca sa vorbesti cu el. arata-i conversatia si explica-i care a fost treaba pana la urma. mult succes
Faza e ca eu am intrat pe tipu' ala! Am gresit si i-am mai cerut o sansa prietenului meu ca a vrut sa se desparta de mine pentru ca am mai facut treaba asta! Vreau sa ma schimb dar tot timpul uit de ce promisiuni fac!
Nu te gandi la asta ca vrei sa schimbi timpul. daca ti-a mai dat o sansa trebuie sa ii demonstrezi prin fapte nu vorbe. si daca tii cu adevarat la el nu uita lucrurile pe care i le spui...multa bafta in continuare
Eu ii mai ascund un lucru si nu stiu daca pot sa ii spun si mi-e frica sa nu afle!(( Ce sa fac?
Si mai ascund un lucru da nu il spun daca crezi ca te va intelege spune-i asigura-te ca nu are de unde si totul va fi ok
Pai mi-a cerut un tip numarul de telefon si e in liceu cu noi si eu i l-am dat. e mic de statura mai mic ca mine la ani i l-am dat pentru ca tot a insistat si mi-a trimis intr-o seara mesaj si am zis ca a gresit numarul si nu mi-a mai trimis de atunci
Atunci daca stii doar tu nu cred ca are de unde afla asa ca nu te ma stresa.
Mi-e frica sa nu zica tipul ala ceva cand ma vede si sa auda prietenul meu
Arata-i conversatia. Toata! Asa va vedea ca nu ati vorbit "lucruri siropoase" si ca totul a fost o joaca. Asa nu va avea ce sa comenteze.