Sincer, nu vreau sa te judec, dar e chiar penibila treaba asta cu 'facutul gelos/a'.Adica...nu aveti incredere unul in altul, trebuie sa apelezi la artificii din astea ca sa vezi daca te iubeste? Da, e o umilinta, ii demonstrezi ca nu-ti pasa de sentimentele lui si ca nu-l iubesti suficient cat sa ai incredere in el.
Incearca sa vorbesti cu el dupa ce-l lasi sa se linisteasca, la urma urmei are dreptate, e dureros si frustrant. Daca nu mai rezisti, ai putea sa incerci sa-i scrii ca o scrisoare in care sa-i spui tot ce simti, sa i-o dai si sa astepti sa-ti raspunda. Data viitoare nu mai fa prostii de genul.
>:d
Ce sa faci? e simplu! ar trebui sa te maturizezi si sa renunti sa te mai comporti ca o fetita de 13 ani.doooooooh
Dupa spusele tale tu esti cea care a declansat acest eveniment. Nu crezi ca ar fi corect ca tot tu sa te straduiesti sa pui lucrurile pe un fagas normal?
Si inca ceva draga mea : dragostea nu este o joaca!
Bafta!
@luchas nu am 11 ani am 15 ani la fel ca el te ajuta la ceva daca stii asta? Am gresit mult intr-adevar, dar oricine greseste
@adriano912 mersi dar nu sunt singura "jigodie" din povestea asta! Daca stam sa en gandim si el a gresit:-si mai ales ca azi l`am vazut ca o tineai p o cur*a d mana si p urma gesticula :* la mine
mi-am cerut scz.am rezolvat ceva? A zis ca ceva nu ne leaga si ca nu stie ce iubirea e un mare CAC*T
Daca crezi ca chiar merita, fa tu primul pas.gandeste-te bine la partile bune si partile rele, asa vezi ce trebuie sf
Nu se numeste umilinta, se numeste imaturitate. scapi de ea odata cu varsta (unii nici atunci).
Vb cu el cereti scuze explica-i ca nu-ti placea faptul ca nu iti acorda destula atentie
Nu ai gresit asa de tare fata de el, asta-i un fleac, o copilarie . Lasa-l in pace o vreme si daca intr-adevar te iubeste se va intoarce el la tine ca un catelus cu coada intre picioare. Putina rabdare....
Sigur, incerca sa faci tot posibilul sa discuti, sa-i explici, insa, pina la umilinta, nu cumva sa te umilesti in fata lui, inteleg, ca ti-e greu, insa fii tare
Urat mod de a face gelos pe un baiat, puteai sa fi indiferenta si il durea mult mai tare. Acum raul e facut.
Scz-ma pentru asta da... ce jigodii sunteti voi unele. dupa ce ca il faci gelos, mai si tipi la el de fata cu, colegii lui.etc tot u ai clontu mare. daca zici ca tii la el ar fi bine sa ii ceri scuze si o sa vezi ca o sa fie totul ok
Anonima17191 întreabă: