Draga mea,nu-s ciudati, asa sunt ei, prosti."AVEM DE TOATEITZIPOANCE, COCALARI, CURVE SI BOSCHETARI!"
Eu zic ca n-are rost sa devii si tu o panarama doar pentru a fi integrata in colectiv si a te simti "apreciata".
Lasa-le pe ele sa fie f***** de toti idiotii si tu stai cuminte in banca ta.
In niciun caz si sub nici o forma NU.Nu asta este interesant la o fata, ci atitudinea si naturaletea cu care se poarta. Daca te dai dupa colegele tale o sa pari usor influentabila si naiva ca sa nu mai spun o fata usuratica.Si nu cred ca tu vrei asta.Respecta-te si arata-le colegilor tai ca tu nu esti o fata asa ca ele, fara bun simt si intentii serioase.Fa asta si sigur te vor aprecia.Baietii vor la varsta asta doar distractie si, desi pare ca le plac fetele care le permit sa le pipaie, ei apreiaza mai mult o fata "misterioasa" si draguta care nu este vulgara si usuratica.Crede-ma,stiu bine.
Sper ca te-am ajutat.
Nu stiu daca imi place. nu am lasat pe nimeni sa o faca
Stii care-i sfatul meu? nu-i lasa sa te pipaie sau ceva de genu`,pentru ca dupa aia te vor considera o "panarama",scuza-ma de expresie.
baietilor le plac fetele care se lasa mai greu,daca tu le cedezi din prima, gata, s-au saturat.
acum, depinde si ce varsta ai, poate e o simpla joaca de copii.
Daca iti place. Lasa-i. Daca nu`ti place nu`i lasa. Si daca sunt si frumosi n-ai ce pierde.
In niciun caz! Ele nu au creier deloc si sunt numai pitipoance! Vrei sa fi si tu la fel? Doar nu ii lasa se te pipaie ORICE AR ZICE ceilalti.
George0197 întreabă: