anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o colega de lucru care si-a descris viata in felul urmator :
1. nu sta pe Facebook
2. nu are televizor
3. nu prea are prieteni
4. se roaga
5. are o bicicleta

Eu ceea ce nu inteleg cum totusi poate fii atat de fericita si atat de multumita la lucru cand o vad de viata ei. Acum nu stiu exact daca chiar atat face.
Adica mie gen imi place de ea si tot mi in cap daca doar lucrurile astea le face si totusi poate sa fie atat de happy. Ea are 35 de ani

13 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Ca fapt divers nici eu nu am televizor, nu e asa wow, sau socant pe cat crezi. laughing Din perspectiva mea nu e nicio problema, ne-ar prinde bine tuturor un astfel de detox de cateva luni, sa incercam asa un stil de viata, si pe final sa tragem fiecare concluzii, daca ne-a fost benefic sau nu.

O poti invita la o plimbare cu bicicleta sa va cunoasteti mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Am invitat-o la mine sau la ea la un film si m-a refuzat. haha.
nici eu nu folosesc tv. Mi se pare o viata prea simpla pe care nu o pot imagina facand nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu ca eu as face ceva mai interesant laughing) dar nu cred ca numa atat face

| AmandinaDragan a răspuns:

Eu nu am televizor de 25 de ani. Nu-i duc lipsa.Prieteni? Doar 4 dar in caz de nevoie ma ajuta si la 3 dimineata. Facebook? Ha ha ha. Ce gluma proasta. De rugat ma rog si eu dar rar. Nu am bicicleta ci o Tesla.
Daca esti apropiat de varsta cu ea grabeste-te si ofera-i inelul de logodna iar la toamna fa si nunta.
Casa de piatra.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu cred ca esti prea angrenat in rutinele zilnice si in propriile obiceiuri, altfel ti-ar fi mai usor sa accepti ca unii oameni chiar duc o viata mai simpla.Plus, ti-a starnit interesul doar din cauza asta? Daca spui ca nu poti duce o astfel de viata, probabil e mai bine ca te-a refuzat. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AmandinaDragan):

Multumesc de raspuns sunteti simaptica. Dar nu cred ca va fi cazul cu ea. Este mai mare cu 8 ani decat mine. As dori sa o cunosc mai tare, este colega mea de serviciu, dar pune niste limite in viata ei personala. Deocamdata cel putin.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Pana in 1989 cam toata lumea se regasea in descrierea colegei tale.
Exista televizoare, dar programul incepea seara, si nu prea avei ce vedea
De internet nu se punea problema si ghici... nu s-a murit din cauza asta
Neavand cele descrise mai sus, se circula cu bicicleta...
Nimic ciudat la colega ta

| just4ubr2015 a răspuns:

E cam dusa cu pluta mai bine las-o in pace daca nu vrei sa o iei rara cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu mai am Facebook, am renunțat la cont după 12 ani.

Televizor am, dar nu prea ma uit la filme pentru ca ma enervează reclamele. Mai vizionez La Bloc ( pro cinema), La Măruță, Vorbește Lumea, Ce spun Românii, știrile. În rest filme online.

Nici eu nu prea am prieteni

Nu ma rog, nu sunt mare credincios, dar cred în El. Credința se poartă în suflet nu neapărat sa pupi icoane.

Am și bicicletă si practic ciclismul la modul intensiv.

In rest nu înțeleg ca îți pasa ție cum alți oameni aleg sa își trăiască viața. Cred ca mai repede ti-a jignit orgoliul tău masculin, cum de te-a respins tocmai pe tine marele macho!? Ca o placi? Știm cu toții pretextul invitației la un film, când de fapt tu voiai doar sa o faci cu ea. Sa știi ca nu tot ce zboară, se si mănâncă.

Probabil și pe mine ma vad tot la fel de ciudat vecinele care îmi făceau avansuri iar eu le-am respins. Ma rog, ca aici vorbim despre vecine la 60 ani când eu am 32 ani.

| Mayhem666 a răspuns:

Fun fact: Fericirea nu vine din lucrurile materiale.
WOW, did I blow your mind?
Nici eu nu am Facebook, nu ca nu stau pe Facebook, efectiv mi l-am sters acum cativa ani.
Am 5 televizoare in casa, nu le folosesc, stau la laptop.
Nu am prieteni in afara de cei online.
Nu ma rog, nu sunt religios.
Am o bicicleta, dar nu o folosesc.
Si surpriza, surpriza, tot sunt fericit. De ce? Pentru ca fac ceea ce imi place si fericirea mea nu vine de la lucrurile materiale sau superficiale.
Nu iti trebuie cine stie ce palat, masina sport si vacante in Hawaii ca sa fi fericit. Alea nu vin cu tine dupa ce mori, sa stii.
Fiecare om are ceva special pentru el care il face fericit. Ce te face pe tine fericit, poate nu ma face pe mine si viceversa, nu toti avea acealeasi lucrui care ne fac fericiti. Asta nu inteleg multi oameni.

| ania a răspuns:

Cine se roagă sta de vorba cu Creatorul nostru care e cea mai fascinanta persoana din întreaga existenta. Conversația cu Dumnezeu aduce o fericire profunda în sufletul oricui, plăcerea prezentei Lui e inegalabila comparativ cu orice ceva ai putea experimenta pe pământ.

| ionutchiriac222 a răspuns:

După cum zici aici, este o persoană individualistă. Cunosc multe femei de vârsta celei pe care o descrii aici care nu au Facebook. Faza cu televizorul o mai fi cum o mai fi, măcar un Netflix să fi băgat, dar nu-i bai. „Nu prea" are prieteni, dar nici nu trebuie să ai cu sutele... e suficient să ai 2-3 care să fie prieteni cu adevărat. Este foarte bine că se roagă, deci este o persoană credincioasă și este stabilă din punct de vedere moral. Are o bicicletă, deci face și mișcare tipa. N-aș vedea care e problema, ea este într-adevăr mai low-profile, dar persoanele ca ea sunt cele mai surprinzătoare... nici nu ai habar cum poate fi adevărat. (într-un sens bun). De ce să nu încerci?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se poate. Mulți creștini sunt asa. Și eu, spre ex, nu am Facebook, nu am TV, n am asa mulți prieteni, ma rog etc. Dacă Îl ai pe Dumnezeu în viata ta ești cel mai fericit și nu îți mai trebuie nimic altceva, cu El ai totul.