| untipdetreaba654 a întrebat:

Am o cumnata cu care vreau sa fac sex. Are si un copil cu fratele meu. El o agreseaza fizic si verbal, iar ea e afectata si psihic. Sta tot timpul cu copilul si toti banii pe care-i primeste de la rude din strainatate ii primeste el. El are viciul jocurilor de noroc si de multe ori ia si bani cu dobanda. Ea deja s-a detasat de el si imi spune ca vrea doar sa fie linistita, dar nici de asta nu are parte. Nu pleaca din cauza copilului si din teama ca se va rade de ea, ca va fi judecata. Are toate motivele sa plece pentru ca si pentru copil e extrem de nesanatos medul in care traieste. Ca sa nu mai spun ca el nu se comporta cum ar trebui nici cu propriul copil. Ea m-a vazut odata la toaleta si nu isi mai lua ochii de la penisul meu, cand m-am uitat a plecat. E genul de femeie mai perversa sexual si cu dorinte. De ceva vreme am inceput sa disutam deschis despre tot ce tine de organe genitale, sexul la femei si la barbati, chiar mai personal despre mine si despre ea. Cum sa imi dau seama daca ar putea exista ceva sau daca e doar o iluzie din capul meu?

Răspuns Câştigător
| Jameson a răspuns:

Nici nu mai sta pe ganduri, indeplineste-i dorintele atat sexuale cat si cele afective. O sa fie bine pentru amandoi. Doar ai grija ca acesta sa fie secretul vostru. Dar daca faci asta, sa fie ceva pe termen lung, astfel iese urat, daca nu e ceva pe termen lung se simte folosita si tradata. Mult succes!

13 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, sigur asta e solutia la problemele ei, sa o mai folosesti si tu. laughing

| Plato a răspuns:

Uite cum suna varianta scurta a ce ai zis tu: "Cumnata mea sufera, e vulnerabila, asa ca m-am gandit sa profit de starea ei deplorabila, pentru a-mi satisface propriile interese, facand-o astfel sa sufere si mai mult. Dar nu conteaza, deoarece contez eu." Trage tu concluziile.

| Plato a răspuns (pentru Plato):

Acum am observat ca te intitulezi "untipdetreaba". Pe bune? laughing
Sau esti simbolist, si folosesti antiteze?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De tine ce să mai zic,cum a zis cineva mai sus,pe lângă faptul că femeia are problemele pe care le are cu viermele ăla,tu te-ai gândit să mai şi profiți de vulnerabilitatea ei ca să îți satisfaci tu poftele.Te-ai gândit că poate ea după toate astea s-ar putea ataşa de tine? Sunt femei care în situații de genul caută alinare în brațele altuia,încearcă să se agațe de ce pot şi tu asta vrei? Să se ataşeze de tine ca pe urmă să sufere pentru că tu de fapt ai vrut doar să i-o tragi şi nimic mai mult? Cât despre ea, din tot ce ai scris pare tipul ăla de femeie dependentă de bărbat, care nu ştie să se impună în fața lui şi se lasă tratată ca pe o cârpă.Şi totuşi, ea acum în loc să îşi ia copilul şi să plece, ea preferă să stea ca să nu "se râdă" lumea de ea. Oare nu se gândeşte la viitorul copilului ăluia? Că va creşte şi el şi va vedea ce tată are? Sper că nu e genul ăla care se gândeşte să nu se despartă de bărbat ca să nu sufere copilul.E o prostie.Mai mult ar suferi dacă ar rămâne lucrurile aşa ca acum.Decât să o vrăjeşti ca să i-o tragi o dată, de cinci ori, de zece ori, mai bine ai încerca să îi bagi mințile în cap şi s-o convingi să îşi ia copilul şi să îşi vadă de viața ei.

| corbulalbrosu a răspuns:

Iti sugerez ca prima data sa incerci sa vorbesti cu fratele tau... ca intre barbati. Pana atunci este indicat sa te abtii de la orice alte discutii cu cumnata ta. Sanatate!

| Donsavas a răspuns:

Profiti de faptul că e prea afectată, ca e singura si de faptul că a ta rudă e dezinteresata sexual temporar de partenera. Lasă femeia sa si vada de căsnicie si copil, fa ti interesele cu o persoana fără obligatii! Respecta te puțin!

| Emma30555 a răspuns:

Niciodată sa nu te uiți la iubita fratelui, prietenilor, oamenilor apropiați. Femeia asta are un copil cu fratele tău, e mama nepotului tău, e ca o sora. În viata putem face ce vrem dar trebuie sa avem niște limite, niște principii cât de cât, un pic de moralitate.

Răspuns utilizator avertizat
| Rux04 a răspuns:

Salut. Și dacă va fi judecată ce? Nu ar trebui s-o intereseze ce zic părinții ei și alte neamuri. Ea să se pună pe primul plan. Ar fi bine să divorțeze. Nu va fi bine nici pentru ea și nici pentru copil dacă va mai sta cu el.

| Rux04 a răspuns (pentru Rux04):

Și decât să te culci cu ea mai bine ai sfătui-o să să despartă de el că nu-i va fi bine nici ei și nici copilului lângă o persoană violentă.

| Freya1 a răspuns:

Eu cred ca amandoi isi merita soarta.Ea perversa si ii place batuta, el badaran ce se crede mare smardoi si aici intri si tu intre ei ce in loc sa te gandesti sa iti scoti nepotii de acolo te gandesti cum ai f...o pe cumnatata.Sunteti familia perfecta din Vaslui...
Eu nu sunt cu violenta fizica asupra nimanui dar ea clar nu are scuza, nu exista "rade lumea" "ce fac dupa". Esti batuta, nu iti place te duci naibi de acolo cu tot cu copii si cel mai important nu te intinzi cu fratii lui barbatut-o.
Eu zic sa iti bagi mintile in cap si sa o sfatuiesti sa isi vada de ale ei, sa plece cu copii unde a sti si sa iti cauti o femeie daca nu ai ca nu e asa mica lumea incat sa o iei numai pe a lui fratet-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Jameson):

Bun sfat i-ai dat şi tu.Să o f*** de câteva ori ca să îi "aline" suferința după care posibil o să sufere şi mai mult în cazul în care o să se ataşeze de el pentru că mai mult ca sigur doar asta vrea de la ea şi oricum îi este cumnată până la urmă, dar mă rog.Mai bine s-o lase în pace dacă nu vrea să o ajute, adică să o convingă să plece cu copilul de lângă dobitocul ăla ca să îi asigure un viitor mai bun.

| Jameson a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu m-am referit sa fie ceva pe termen lung, nu doar de cateva ori. Daca este pe termen lung si intre ei totul este ok si sunt amandoi seriori si isi asuma ceea ce fac, nu vad ce ar putea fi rau in asta. Daca exista respect, sinceritate, asumare sunt beneficii si o stare de bine pentru amandoi.