| Skumpete a întrebat:

Am o dilema eu am o relatie de un baiat numai de o zi dar nici nu ma simt fericita, implinita ce sa fac ca sal nu il supar\? FUNDITAAA URGENT HELPPPPP!

12 răspunsuri:
| Schatzyyyyy a răspuns:

Ok,daca nu te "simti" sericita, de ce esti cu el? Daca nu simti nimic pentru el, lasa-l! Spune-i ca nu te simti fericita langa el!

| Skumpete explică (pentru Schatzyyyyy):

Mda,dar eu nu vreau sa-l ranesc noi am fost prieteni de foarte mult timp am in vedere ca am trait aproape toata copilaria cu el!

| Schatzyyyyy a răspuns (pentru Skumpete):

Pai si spune-i ca ramaneti doar prieteni, pentru ca nu te simti atarasa de el! Spune-i ca e mai bine sa ramaneti doar amici!:*

| fabiola a răspuns:

Relatie de o zi? Intr-o zi abia faci cunostinta si tu deja vorbesti de relatie, de fericire si implinire?

| neutrino a răspuns:

Daca deja a trecut o zi si inca nu esti fericita si implinita nu mai ai ce face, relatia voastra deja a luat sfarsit. Vorbeste direct cu baiatul si spune-i ca nu mai puteti continua si el te va intelege.

| Godja_Lylishor_1999 a răspuns:

Pai i spui caci nu mai poti fi cu el si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai ce sa faci, frate. Daca nu te face fericita, nu-l placi, pentru ce mai esti cu el?

| ALexMHaa a răspuns:

Mai astepata tu esti invatat sa fiti doar preteni ori mai astepti si vezi cum se comporta ca iubit ori ai zici ca nu esti pregatita sa fiti mai mult decat preteni nu iubitihappy

| ALexMHaa a răspuns (pentru Godja_Lylishor_1999):

Daca ai spune ca nu mai poate sa stea cu el o sa-l doara foarte tare ca si el acum e fericit ca poate sa stea cu ia dar daca ia mai lasa de la ia si mai asteapta o sa vada raspunsu ori o sa fie fericita ori o sa ramana cca amici

| Soophie94 a răspuns:

Ce relatie frate de o zi? De ce ai vrut sa stai cu el?

| MrAnderson a răspuns:

Salut,
E greu sa te simti implinita dupa o singura zi.
Asteapta macar o saptamana-doua sa vezi cum decurg lucrurile.
S-ar putea sa ai surprize foarte placute.

| Skumpete explică (pentru ALexMHaa):

Am in vedere el nu cred ca este pregatit nu are nicio atirnare fata de nimeni azi se implineste o saptamana.el spune ca are timp numai cind mama lui nu este acasa si ma enerveaza se comporta ca,, baietelul mamei,,