Ok,daca nu te "simti" sericita, de ce esti cu el? Daca nu simti nimic pentru el, lasa-l! Spune-i ca nu te simti fericita langa el!
Mda,dar eu nu vreau sa-l ranesc noi am fost prieteni de foarte mult timp am in vedere ca am trait aproape toata copilaria cu el!
Pai si spune-i ca ramaneti doar prieteni, pentru ca nu te simti atarasa de el! Spune-i ca e mai bine sa ramaneti doar amici!:*
Relatie de o zi? Intr-o zi abia faci cunostinta si tu deja vorbesti de relatie, de fericire si implinire?
Daca deja a trecut o zi si inca nu esti fericita si implinita nu mai ai ce face, relatia voastra deja a luat sfarsit. Vorbeste direct cu baiatul si spune-i ca nu mai puteti continua si el te va intelege.
Mai astepata tu esti invatat sa fiti doar preteni ori mai astepti si vezi cum se comporta ca iubit ori ai zici ca nu esti pregatita sa fiti mai mult decat preteni nu iubiti
Daca ai spune ca nu mai poate sa stea cu el o sa-l doara foarte tare ca si el acum e fericit ca poate sa stea cu ia dar daca ia mai lasa de la ia si mai asteapta o sa vada raspunsu ori o sa fie fericita ori o sa ramana cca amici
Salut,
E greu sa te simti implinita dupa o singura zi.
Asteapta macar o saptamana-doua sa vezi cum decurg lucrurile.
S-ar putea sa ai surprize foarte placute.
anonim_4396 întreabă: