Dupa gesturile (de afectiune pot spune) lui eu inteleg un singur lucru : tipul te simpatizeaza. Daca relatie voastra de cuplu nu va merge si el continua sa nege se este intre voi, nu-i niciun bai. Pentru ca pare ca aveti o relatie de prietenie stransa si. draguta sa spun. Mai ales ca el e tipul baiatului aluia mistocar, agasant... In orice caz, mai tatoneaza putin terenul, una-alta si vei tu pe urma.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar probabil este putin cam inselator cuvantul in sine nu pot sa il spun,sa ne comportam civilizat. Poate vrea doua sau mai multe fete,de aceea cred ca neaga, ori ii este rusine sa spuna ce simte in public, iti spun sa ai grija cu el, incearca daca poti sa il urmaresti fara a te observa, daca totul este in ordine probabil poti incepe o relatie cu el.Acum eu nu prea am experienta in relatii, avand doar una pana acum si in plus avand doar 13 ani dar totusi asta este concluzia mea.
Da-mi id-ul tau prin mesaj privat as vrea sa te ajut si imi trebuie mai multe detlii.