anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o framantare. Sunt intro relatie cu o fata de 2 luni, ea are 18 ani iar eu 17. O avut o relatie de 3 ani (a inceput prin cls a 8a si in prin a 10a s-au despartit) cu un alt baiat, unul cu care sia inceput viata sexuala. Acum, acesta dupa un an si jumatate de cand s-au despartit o cauta. Am acceptat ca ea nu mai este virgina, nu ma deranjeaza asta incat sa nu pot trece peste, dar tot nu pot sta prea linistit stiind ca ala o fost acolo, au avut nu stiu ce fantezii si ala o profitat de ea (baiatul ala era mai mare cu 10 ani si dupa ce fata sia inceput viata sexuala cu el, la o luna aproximativ, a inselat-o cu varsa)...
Eu tin la fata asta cu adevarat, tin mult la ea, si acest lucru nu ma impiedica sa continuii relatia nici de cum, dar totusi am si eu sentimentul ala ca fata pe care o iubesc a fost folosita si lasata asa, amanet cum se zice; probabil baietii ma vor intelege mai bine dar sper ca si fetele ma vor intelege.
Ceea ce vreau eu este un mic sfat, cum sa trec mai usor peste gandul asta, peste curiozitatile mele gen "ce fantezii au avut oare? cum a convinso?" etc.
Ea la iubit pe baiatul ala, si tot ea zice ca si el a iubito dar din cele aflate eu nu cred asta, o data ce la o luna dupa ce s-a culcat cu ea a inselat-o cu verisoara ei...

6 răspunsuri:
| BigG a răspuns:

De unde stii tu de fantezii? Daca ea ti-a zis nu are toate rotitele. La primele semne ce le veizi iti recomand sa o lasi. De exemplu daca iti mai zice de ala sa ii zici direct in fata ca usa ii deschisa si nu o ti legata de tine.
NU FI FRAIERUL NIMANUI!

| andree21a a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu acel tip...parerea mea..si daca tu chiar o iubesti fa tot ce iti sta in putinta ca ea sa-l uite pe el si sa te iubeasca din ce in ce mai mult pe tine..nu stiu sper ca ti-am fost de folos

| Alcyon a răspuns:

Ce treaba ai tu cu fostul? Daca era la vreo 24-25 de ani anisori si avea in spate nu stiu cate relatii, ce te faceai? Ii luai la verificat pe toti fostii ei?

| Jony123 a răspuns (pentru BigG):

Am traso de limba, pentru ca eram f curios, era singura ei relatie in care pusese suflet si voiam detalii...

| maradi3 a răspuns:

Iti provoci mult rau daca te intereseaza relatia ei cu celalalt...incearca sa aveti relatia voastra originala, fara sa te mai intereseze de ce-a fost! Bafta

| onasis1961 a răspuns:

Cea fost, a fost! Toti avem dreptul la o noua sansa! Axeaza-te pe relatia voastra nu te mai gandii la trecut ca poate pierzi, si mai tarziu ai sa regreti! iubiti-va maxim!