| sakura1234 a întrebat:

Am o intrebare all. iubitul meu spune ca ii place sa fie dominat in pat dar eu nu inteeleg in ce sens cum adica

15 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Nu stiu de ce am impresia ca el are vreo 25 de ani si tu 12 ani

| mihai69 a răspuns:

Chestii gen cătușe, biciuri, palme... Vrea să fii rea cu el, să îl domini, fizic și psihic.

| sakura1234 explică (pentru DNSK):

Eu am 16 iar el 19.

| neutrino a răspuns:

Adica, daca patul nu este de mijloc, doreste el sa doarma la perete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu:cand face-ti sex, vrea sa ai tu initiativa.Mult noroc.

| DNSK a răspuns (pentru sakura1234):

Http://www.tpu.ro/......faturi-ce/

are aceeasi varsta ca tine. citeste acolo si sper sa intelegi de ce te invarti

greece12
| greece12 a răspuns:

Unul din lucrurile care leaga doi oameni intr-o relatie,dupa dragoste,e comunicarea.
Daca ti-a declarat ca vrea sa fie dominat in pat,il intrebi ce vrea sa spuna,cum isi imagineaza el lucrul asta,pentru ca el e cel care doreste lucrul asta,nu noi.
Eu pot sa-ti spun ca a-l domina in pat inseamna sa faceti mereu numai ce vrei tu,sa-i ceri ce anume sa faca,iar el sa execute,dar poate ca el doreste altceva,asa ca nu pe noi trebuie sa ne intrebi,ci pe el.
Faceti atatea lucruri si te jenezi sa deschizi o discutie despre sex cu iubitul tau,nu pare ciudat?
Pe urma,stii,ce face fiecare in pat,tine de o intimitate stricta a oricarei perechi,discuti si intelegi ce anume iti cere, fiecare om are felul lui de a se oferi si de a dori, ca sa va potriviti, nu lasa doar trupurile sa vorbeasca...
Si protejati-va, ca nu-i de joaca!

| Alcyon a răspuns:

Vrea sa iei tu initiativa.

| Zenithf a răspuns:

Este o greseala de tipar, nu-i place la propriu sa fie dominat, adica nu cred asta, dar i-ar place sa ai initiativa, sa propui si tu unele lucruri, sa te urci tu pe el, etc.
Sexual dominat(femdom, bsdm, etc) este practica sado-maso.

| cristimihailov a răspuns:

Tu ar trebui sa conduci.

| rux2828 a răspuns:

Adica sa iei initiativa...iar daca te domina fizic, da-i niste calmante si se linisteste instant

Da ce pot spune imi pare rau de aceasta fata si cred ca se simte groaznic dar problema la mine este ca eu nu am menstruatie deci nu pot ramane gravida

Ai 11 ani?! mai gravstraight face

Am 17 dar nu am menstruatiewinking

Daca nu stiai, iti spun eu.e o problema imensa! asta daca zici adevarul. mi-e greu sa cred ca ai 17 ani si nu mergi la un doctor sa-ti rezolve problema! asa ca.zi frumoasa si numa' bine

Întrebări similare