De obicei "preferinta" asta vine datorata complexelor religioase. Este o greseala sa ramai virgina pana dupa casatorie. Daca nu gasesti partenerul ideal, cel mai probabil o sa regreti ca te-ai casatorit cu el. Am vazut chiar aici pe forum o fată care se plangea ca barbatu-sau n-o satisfacea deloc si a zis ca nici nu-si pune problema sa se casatoreasca cu el. Daca te iei dupa toate tampeniile religioase s-ar putea sa ajungi in situatia aia. Diferenta este ca fata care a pus intrebarea aia nu a pus botu la tampenii religioase si si-a dat seama ca barbatul respectiv nu-i bun pentru ea. Daca o sa se intample sa te casatoresti cu cineva care are libidoul mai mare decat al tau, cel mai probabil o sa ajunga sa te insele pentru ca tu nu-l satisfaci suficient.
In Romania, in afara de pocaiti si un mic procent de tineri ortodocsi si catolici cam toata lumea o face.
La o scală globală 45-50% e o aproximare veridică, sunt țări, unde mai ales dacă ești femeie, trebuie să fii virgină înainte de nuntă.
Pai eu vreau sa ma casatoresc inainte de a intretine relatii sexuale insa ce vina eu am ca barbatul nu vrea sa se casatoreasca? ca nici virgina toata viata nu pot sa fiu sunt foarte trista
Nu neapărat, poate avea și 20, dar e musai să fie virgină. Iar Africa de exemplu unele triburi le coase vulva și lasă doar mică parte liberă pentru urinare, cred că și în India e practica. Mai toate țările sărace și tradiționale au fetișul ăsta cu "puritatea femeii".
anonim_4396 întreabă:
SasaSasa2000 întreabă:
Mutubal întreabă: