anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare cam stupida.de ce mie scarba de penis? oare sunt lesbi?:O

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,nu esti lesbi,nu-ti fa griji.
Nu esti obisnuita cu imaginea si forma lui, stii cu ce se ocupahappy si simti o reactie de respingere fireasca.
Trece cu timpul si nici nu esti singura careia i se intampla, daca lucrul asta te poate consola cu ceva!

8 răspunsuri:
| stejara2 a răspuns:

Cati ani ai? Lesbi esti doar daca simti ca iti plac fetele, ca nu pot sa iti placa baietii, spune-mi intai varsta, apoi mai vorbim

| Simona09 a răspuns:

Lesbi nu cred cca esti pentru ca ti-e sccarba de penis dar poate esti o fire foarte siloasabig grin

| elasexygagica a răspuns:

Tie scarba pentru ca inca nu l-ai gustat, odata gustat, simti raiu pe pamantZlove strucklove strucklove strucklove struck

| ღClauuღ a răspuns:

Poate esti prea mica si de aia ti se pare,asteapta sa cresti, si cand vei creste daca simti acelasi lucru dar simti si o atractie pentru fete, atunci da esti le*sbi dar daca nu simti atunci esti ok.happy

| Ariciu24 a răspuns (pentru elasexygagica):

rolling on the floor tu cred ca l-ai gustat non-stop laughing

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Ariciu24):

Pai normal ca lo gustat e experta ...nu vezi ce fata de speriat motoare are laughingoh go on
dupa ce ca e proasta mai da si semnale

| faranume1 a răspuns:

Pentru ca esti proasta...ai fost determinata de anturaj sa ajungi la parerea asta, mata cum crezi ca te-a facut?

| Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Spun asta pentru ca acum nu demult.acum cam 5 zile.am fost la discoteca.si am baut cam mult.si asa am avut ocazia sa sarut un baiat care imi place de f mult timp si nu am avut ocazia sa ii arat.noi am vb mult pe mess la inceput cand am inceput sa il plac.era altcumva.eram atat de beata dar constietizam ce faceam.l am luat de mana si am iesit afara, i am spus ca vreau sa fac ceva si m am intins spre el.el o zis stai nu aici.si am fost in spatele clubului unde era f pustiu si nu ne putea vede nimeni...l am sarutat. apoi nu imi mai amintesc prea bine da stiu ca mi-a ridicat maieul si am spus ca nu.in tot acest timp tineam ochii inchisi si nu stiu de celaughing, si el mi o ridicat maieul m a lins pe abdomen m a pupat pe umar apoi nu stiu cum a facut si si a scos p. am spus ca nu vreau nimic sunt virgina si sunt si pe stop si nu ai ce sa imi faci.o spus oricum ce pot sa -ti fac acum aici.si i am zis nu stiu oricum nu ai cum.si o zis sa pun mana am zis ca nu.o insistat si tot nu am vrut am atins putin din greseala.si m o intrebat cat mai vreau sa raman asa adica virgina si am zis ca nu stiu.si am mai stat putin acolo i ar apoi am zis ca ar trebui sa intram.acum nu stiu cum sa ma comport la scoala.am evitat cat s o putut sa ma vada.ma simt f prost adica is foarte rusinata.la scoala nici nu ies din clasa.si am uitat sa spun k m o rugat sa jur ca nu afla nimeni.am spus bine jur dar jura si tu.ce ar trebui sa fac acum? sa ma tot ascund? faza este ca nici el nu era beat ca l-am intrebat daca o baut si a spus ca nu.