| ButterflyButterfly a întrebat:

Am o intrebare: cum e atunci cand cineva te violeaza? vreau o explicatie clara si detaliata fara glume, injuraturi, batjocoriri si intrebari cum ca ce te intere sau... etc! dau funda+vot

Răspuns Câştigător
| IulianDBI a răspuns:

Te agreseaza, ce e asa greu, te bate, umileste si tot felul de lucruri, acesti "oameni" desi nu sunt asa ceva, sunt in stare de orice pentru a face sex, trebuie sa ai foarte mare grija la persoanele din jurul tau si sa fii sceptica

12 răspunsuri:
| MrAlex a răspuns:

Sincer...la asta chiar merita sa rad rolling on the floor laughing

| SergiuBoss11 a răspuns:

Ne-au violat astia care conduc tara destul.Cred ca stii si tu ce senzatie e!

| anaoiii a răspuns:

Sex fara voia ta straight face

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De ce, ce vrei să înscenezi?
Pa, pa.

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Frica,groaza,ura fata de cel care iti face ce iti face, neputinta
mi-am imaginat doar, slava Cerului ca am scapat fara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma trasneasca daca intrebarea asta nu este prima data postata pe site! laughing) merita pusa la panoul de onoare laughing
Numai bine nu este draga, nu cred ca ar mai fi cineva in stare sa reproduca clipele de cosmar traite in timpul violului, zi Doamne fereste!
Sau ai vreun plan diabolic si vrei sa te razbuni pe cineva?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai e cam complicat sa ti se explice fara injuraturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cum te-ai simti daca tu ai sta legata si tiar baga unu penisul in gura ai putea sa tipi? Sau in vagin si legata la gura.

| CAMELIA23 a răspuns:

Sa stii ca violul nu implica numai contactul fizic intim fortat cu o persoana, ci mai mult de atat:cineva poate sa-ti violeze intimitatea, gandurile, sentimentele.Toate aceste forme de viol se produc fara ca tu sa fii de acord-adica fortat, impotriva vointei tale.Invata sa spui NU pentru a preintampina aceste incidente, care te pot traumatiza!

| adelaadelaadela a răspuns:

Adica te f_ _ e fara voia ta.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat