| Sorina111 a întrebat:

Am o intrebare : Daca prietenul meu s-a terminat (nu in mine, dar in afara, langa vagin; deci e posibil sa se fi terminat putin, superficial, in zona aia, insa nu era IN mine), are rost sa iau pilula de a doua zi. Nu as vrea sa o iau, decat daca e absolut necesar, tinand cont de posibilele reactii adverse (plus ca acum un an am luat o perioada anticonceptionale, pentru reglarea ciclului menstrual si am avut reactii urate - mi se incetosa privirea). Pe langa asta, am si schimbari de tensiune si probleme mari cu stomacul.nu stiu daca e relevant. Nu stiu ce as putea sa fac (mai ales ca sunt in perioada fertila acum). As vrea sa nu iau, dar nici nu as vrea sa risc sa raman insarcinata. Cat mai multe detalii cu privire la acest lucru m-ar ajuta mult. De asemenea, cei care au cunostinte (nu de pe net), ar putea sa imi spuna ce efecte adverse mai are Postinor? Imi poate da peste cap sanatatea? Orice informatie mi-ar fi de folos (sunt foarte anxioasa cand vine vorba de asta)

3 răspunsuri:
| Dia007 a răspuns:

Chiar daca nu a ejaculat totul inauntru si doar putin in afara (posibil ce numesti tu e vaginul), sunt sanse sa ramai insarcinata, mici, dar exista.
Sfatul meu este sa mergi la medicul ginecolog pentru consultatie. Medicul iti va spune ce e cel mai bine sa faci.
La fel si in cazul celorlalte probleme. In momentul in care exista efecte secundare din cauza unor pastile, se intrerupe tratamentul si a doua zi, la prima ora, mergi din nou la medic si discuti despre reactiile adverse aparute si ti se vor da alte pastile.
Foarte important, rezolva-ti problemele de stomac. Nu lasa aceasta problema nerezolvata. Orice intarziere de a lua un tratament (cel mai indicat e sa fie unul naturist si impreuna cu o dieta speciala pentru problemele pe care le ai) pot duce la agravarea problemelor.
Nu ezita sa consulti un medic pentru fiecare problema pe care o ai.
Sanatatea se intretine!
Ai grija de tine
Dia

| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Pai de la anticonceptionale "risti" sa ramai insarcinata si cum ai zis si tu "sa ai reactii urate", mai bine lasa-le, si o faci atunci cand nu esti pe "stop".straight face

| carmynutza1988 a răspuns:

Buna, am gasit o intrebare de a ta in legatura cu pilula de a doua zi. Spune-mi te rog, cat de grave au fost in caul tau reactiile adverse si ce varsta aveai cand ai luat-o? Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde! Multumesc!