| robARAD a întrebat:

Am o întrebare generală. Ce doresc fetele cel mai mult de la băieți?

(Atitudine, să fie plin de mușchi, să aibă barbă, etc.)

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nu ca asta ne dorim noi,noi nu ne dorim sa ne fie foame,sete tu isi doresti asta? asa a evoluat specia asta umana,femeile au in genetica lor chesti care le atrag gen
o fața lata masculina, sa fie musculos, sa fie foarte inalt =asta ajuta la vanatoare, sa fie sigur pe el =in acele vremuri nu puteai fi fetita masculina ca te manca ceea ce vanai desi daca te manca numai te reproduceai si femeia ta ramanea cu copilul tau ceea ce nu era chiar foarte ok, asa ca ele au ales masculi cei mai buni din trib, asa cum noi vrem fete tinere asa si ele vor barbati maturi care sa fie un bun vanator

14 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Masina si multi bani.

| RAY a răspuns (pentru Emilian65):

Masina si banii nu atrage o femeie, nu se umezeste una la vagin ca vede pe unu cu masina da se umezeste cand vede unu inalt si frumos, ca femeile aleg barbati pentru bani e tot din cauza barbatilor care au obligat femeile secole la rand sa fie sclavele lor

| Kingsley a răspuns:

BMW sau Mercedes cand merg la munca, scoala sau facultate sa vada si prietenele.
Rolex la mana cand vine iubitul sa il bata pe cel ce nu le lasa in pace.
Doar chiloti Calvin Klein cand fac dragoste.
Haine doar de la Hugo, Jordan, etc. ca sa vada fostii ce finantator au langa ele.
Si parfum cu cristale de diamant ca daca merg la Mall sa il gaseasca mai usor pentru a imprumuta cardul.
A da si card fara restrictii.

| deeeaqq a răspuns:

În general tipul să aibă caracter cât de cât ok și să nu fie agramat.
Restul nu contează așa de tare.

| OMFGConrad a răspuns:

Să o iubești?! Zic și eu...

| aleku22 a răspuns (pentru deeeaqq):

laughing daca este sa zicem în scaun rulant si arata super bine si plin de caracter tot te.ai combina cu caracterul lui

| PersonajFictiv a răspuns:

"First you get the money, then you get the power, then you get the woman. "
-Tony Montana ( Scarface )

| PersonajFictiv a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Dar nu sunt de acord.

| RAY a răspuns (pentru deeeaqq):

Carcaterul nu atrage pe nimeni din punct de vedere sexual, a afirma acest lucru este o mare minciuna, de ce fetele sunt inebunite in liceu dupa acel baiat frumos si popular? atractia fizica este involuntara si instanta adica nu ne dam seama cum se petrece

| deeeaqq a răspuns (pentru aleku22):

Ăăh, nu m-am gândit la asta. Depinde de multe.

Hai, ia și tu o întrebare, iubi

Dacă tipa de care îți place ție ar face accident și ar trebui să stea în scaun rulant, te-ai băga pe alta?

| Camuflaj2017x a răspuns:

Sa aiba guleru la camasa ridicat lantu' de aur la gat si sa asculte salam. (unele doar)

Sigur ca nu as fi ipocrit

Dar nu am cum ca este invers eu am patit accidentul si fosta m-a parasit laughing deci vorbesc din experienta laughing

| Adry05 a răspuns:

Atitudine, respect, maniere (sa fie gentalman), inteligenta, umor, carisma, romantism, fidelitate, sa fie protectiv.