anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare! Imi curge un lichid alb, nu vreau la medic in nici intr-un caz...si nu mi-am inceput viata sexuala...

28 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Stai linistita, sunt semne de incepere a menstruatiei, trebuie sa0ti vina ciclul menstrualwinking

| poesia a răspuns:

Poate ai candidoza vaginala.

Simptomele candidozei vaginale: scurgere alba, branzoasa si abundenta, usturimi si mancarimi vaginale, sindrom premenstrual agravat, usturime la urinare, urinari frecvente, infectii ale vezicii urinare, arsuri in timpul contactului sexual.
Candidoza este deja considerata ca fiind o boala pe care fiecare femeie activa sexual o face macar o data in viata. Insa nu sunt excluse cazurile in care candidoza vaginala apare la femei care inca nu si-au inceput viata sexuala si aceasta pentru ca aceasta afectiune micotica nu este strict dependenta de actul sexual ci poate fi cauzata de diversi alti factori.Care sunt cauzele candidozei?

Cauzele candidozei sunt multiple, ele fiind legate de toti acei factori care duc la dereglari homonale sau imunitare:
- antibiotice cu spectru larg;
- alimentatie nesanatoasa
- stresul
- contacte sexuale cu parteneri care nu isi respecta cu strictete igiena intima, in aceste cazuri adesea candidoza este asociata cu coci sau stafilococi;
- sarcina – femeia devine mult mai vulnerabila
- contacte sexuale cu parteneri multipli – fiecare partener are si el o flora peniana specifica, astfel ca flora femeii tinde sa se adapteze la flora acestuia. Daca partenerii nu sunt stabili, flora vaginala a femeii este deregrata, chiar si in cazul folosirii prezervativului. Este indicat sa ramaneti la un anume tip de prezervativ.
- Anticonceprionalele si alte dereglari hormonale
- Perioada imediat post menstruatie, cand zona vaginala dar si organismul sunt mai sensibili
- Candidoza partenerului
- Scaderea sistemului imunitar, practic orice boala (infectioasa adesea) ce antreneaza sistemul imunitar scade puterea de "lupta" focalizata in anumite zone, cum este si cea vaginala
- Boli endocrine sau terapii cu hormoni
- Cresterea glicemiei peste limitele normale la diabetici de exemplu etc.

| ecristinamc a răspuns:

Este pe drum mesntruatia!
Asa se intampal mereu.
dar nu te feri ca nu e neaparat sa vina in viitor.
Mie imi curge lichid de 1 an aproape si inca nu mi-a venit mesntruatia deci diufera.

Nu te ingrijora
ASsta e
Sunt adolescente acum si mai ales femeiwinking

| ecristinamc a răspuns:

Simi nu te impacienta.

Nu ai nici o candidoza vaginala.

Esti prea micuta

Tie trebuie sa iti vina mesntruatia
Daca nu te ustura nu e nimic.

Nici macar nu ti-ai inceput viata sexuala asa ca...

Hai pupici

| Dizzydizz a răspuns:

Secretie

| poesia a răspuns:

Pai pana la urma simi tie ti-a venit menstruatia?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu are nici un miros si tu nu ai usturimi sau mancarimi, inseamna ca e secretia care precede menstruatia. Daca ai si alte simptome sau lichidul este branzos, cu miris usor neplacut, e cazul sa te duci la medic. In nici un caz e o fita de doi bani care ar putea sa te coste mult.

| pauchocolate a răspuns:

"chestia aia alba "se numeste secretie vaginala.
si nu e nevoie sa mergi la doctor, e ceva firesc pentru fetetongue

| pauchocolate a răspuns:

"chestia aia alba" este secretie vaginalastraight face iti arata ca esti in perioada de pubertate adica cresti...
nu trebuie sa-ti faci griji:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu o am. am 12 ani straight face ce sa fac? nu mi-a venit menstruatia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde cati ani ai! eu am 12 ani si cred ca acel lichid este semnul ca imi va veni menstruatia care nu mi-a venit inca.Imi vine de vreo 3 ori pe zi si cam o lingurita.cine are o explicatie mai buna va rog sa imi spuneti ce este chiar daca nu este ce cred eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie imi curge si nu e o mare problema dar stie cineva dupa cat timp iti vine menstruatia?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie imi curge de ceva timp.:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-ar putea sa fii un pic racita, daca ai stat descaltata, in frig sau te-ai spalat cu apa rece...Cred ca ar trebui sa mergi la medicul de familie sa intrebi macar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 14 ani si imi curge sange din vagin dar nu stiu ce e! imi curge de vreo 8 ori pe luna! AJUTOR!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici mie nu mi` venit:ma doare burta, imi curge secretie vaginala, ma doare spatele, ma dor sanii asta inseamna ca trebuie sa imi vina?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O intrebare...am 10 ani si inca nu mi-a venit ciclul si imi curge un lichid albicios, nemirositor din vagin... ce mi se intampla? imi e cam rusine sa ii spun mamei

| oana_7289 a răspuns:

E normal daca nu e insotita de mancarime si usturime si daca e in cantitate mica atat cat sa umezeasca chilotul. E secretia colului uterin si a vaginului. Aceasta incepe o data cu pubertatea si tine toata viata. Are rol de curatire si de protectie. nu te ingrijorawinking succes

| cristina_5663 a răspuns:

Am 12 ani si mie imi curge acel lichid albicios eu folosesc oluizuri e timpul ca si tu sa folosesti pentru orice eventualitate is semne de menstruatie nici eu nu stiam ce inseamna am fost cu mama la medicul de familie si mea recomandat aluizuri pentru acel lichid albicios daca mai vrei ceve sa-ti spun intra pe acest id flory_love_cool stiu foarte multe spuse de doctorita

| Stefania_6976 a răspuns:

Buna si eu am la fel si nici eu nu vreau la medic am 12 ani, iar acest lichid imi curge cam de anul trecut [vreau si eu raspuns]. Eu cam cxred ca menstruatia se apropie :-s.

| JustLollypop a răspuns:

Buna am 12 ani si mie imi curge un lichid alb, am citit ca dupa 10 zile ar trebui sa-mi vina ciclul menstrual dar mie nu mi-a venit.Acest lichid alb imi curge deja de o luna si nu stiu ce sa fac ajutati-ma va rog

| Maddapuiu a răspuns:

Nu este grav, stai linistita este semn ca iti va veni menstruatia! Puneti cate un absorbant pentru a nu te murdari pe chilotei big grin!

| mrschicken a răspuns (pentru Maddapuiu):

Buna eu am 13 de ani si mi-a venit menstruatia dar acel lichid alb, brinzos si urat mirositor imi curge de 4 ani in continu...si nu stiu ce sa fac pentru ca mi-e frica sa merg la doctor si mentionez sunt virgina

| Amy555 a răspuns:

Stai linistita! si mie mi-a inceput sa-mi curga de ieri
Ar trebui sa fi pregatita iti poate veni ciclu mai ales cand nu te astepti ar fi bine sa porti un tampon ceva...la tine in gentuta sau oriunde! sper ca te-am ajutat!

| 33550096 a răspuns:

Trebuie sati vine menstruatia! mie mi-a venit la 11-12 ani si mie mi-a curg lichid alb aproape un an si dupa aia mi-a venit menstruatia, dar la unele fete dureaza mult si nu te ingrijora daca nu ai ciclu la 12 ani.....eu cunosc unele fete de 15-16 ani si nu am ciclu.Ciclu poate sa-ti vina pana la varsta de 18 ani daca nu iti vine pana atunci nu o sa poti face copiii...Bafta!:*:*

| RobertaIulia a răspuns:

Sa nu te sperii :)). Iti curge inainte cu aprox o saptamana de menstruatie :D. Dupa ce se opreste din curs, apare si menstruatia dupa 5-6 zile, sau chiar 2 zile.Acest lichid curge pentru a curata! Daca vrei sa te informezi mai mult, click pe link;) : http://www.topsanatate.ro/......-post.html

| PartyClatita a răspuns:

Semne ale menstruatieiwinking

| Dinoiu_Alexandra_1993 a răspuns:

Si mie imi curge un lichid galben si cleios si acum a inceput sa se usuce. Am citit o pagina despre asta si zicea ca dupa lichidul galben si cleios e lichidul alb (secretia) iar apoi menstruatia.