Raspunsul corect il poti primi doar din partea medicului urolog care te va consulta si iti va stabili gradul afectiunii si cel mai indicat si eficient mod de a indeparta fimoza. Afectiunea poate fi tratata prin folosirea de creme si a meodei Beauge in cazul in care fimoza este de gradul I sau II. Este o metoda simpla, ieftina si eficienta cu o rata de succes in jur de 85%. ""•Aplicarea locală a unei creme cu steroizi, cum este betametazona (Betaderm), de două ori pe zi timp de 4-6 săptămâni pe prepuţ. Este o metodă simplă, ieftină şi eficientă. Alte exemple de unguenţi eficienţi: propionatul de clobetasol 0.05% (Dermovate). Dilatarea şi întinderea prepuţului (metoda Beaugé): pielea aflată sub tensiune (întindere) se extinde prin apariţia de celule suplimentare. Prin întinderea uşoară pe o perioadă mai lungă de timp se obţine o creştere permanentă a dimensiunilor prepuţului. Întinderea manuală poate fi făcută de către părinţi fără ajutorul medicului. Are avantajul că păstrează ţesutul prepuţial şi nervii care asigură plăcerea sexuală."" http://medlive.hotnews.ro/......teaza.html
Multa sanatate!
Nu cred, cel mai bine este sa mergi la medic si mi se pare ca trebuie sa-ti faca operatie. n-am avut niciodata fimoza, dar daca a-s avea m-as duce imediat la doctor.
Multumesc,apreciez ca te-ai oprit la intrebarea mea pentru a raspunde
Daca pana acum nu au dat rezultate bune tratamentele cu creme, eu zic sa renunti la aceste tratamente si sa consulști un medic urolog
George0197 întreabă: