Labiile anormal de mari pot cauza discomfort igienic, pot afecta activităţiile sportive şi actul sexual. Labioplastia permite reducerea labiilor interne sau externe, care adesea sunt mărite sau asimetrice. Operaţia labiilor externe, care îşi pot pierde mărimea sau elasticitatea poate fi de asemenea realizată. Procedura este indicata in generala femeilor dupa pubertate, după ce cresterea si maturizarea organelor sexuale s-a incheiat.
Procedura nu va afecta in nici un fel o viitoare sarcina sau desfasurarea normala a actului sexual. Înainte de a decide să te supui intervenţiei chirurgicale, analizează cu atenţie care sunt aşteptările tale şi discută despre ele cu chirurgul tău. Toate intervenţiile chirurgicale presupun un anumit grad de risc şi incertitudine.Pentru câteva zile după intervenţie labile mici vor fi probabil umflate si eventual cu mici zone vinete şi tu vei simţi probabil minime dureri şi disconfort care pot fi controlate prin medicaţie. În funcţie de extinderea operaţiei vei putea fi externată după câteva ore de la operaţie sau vei putea rămâne spitalizată o noapte.bafta.
E si cam scumpa, si daca chiar nu te deranjeaza, si nici pe partener, e mai degraba un moft!
Nu ai scris daca e vorba de cele mari sau mici!
Nu te raporta neaparat la ceea ce le afecteaza pe altele!
Ce blog era ala, daca nu e secret?!
Hey anonim...Am vazut postarea ta despre interventia facut la Dr. Radu Voicu... Poate lasi mai multe detalii, te rog mult.
As vrea sa stiu cat de grava era situatia la tine, daca te deranjau fizic sau doar estetic vorbind nu erai multumita? Interventia a fost facuta la labiile mari sau la cele mici? Esti multumita de aspect, te simti ok acum? Cat a costat? Te rog mult sa imi lasi un raspuns aici. Orice detaliu este important.Multumesc anticipat. A.
Va pot da eu detalii despre operatie, deoarece am trecut prin aceasta experienta in urma cu 3 luni. M-am operat la doamna dr. Brezeanu Cristina, despre care am numai cuvinte de lauda. Operatia nu este dureroasa, iar la mine au fost fire care se topesc. Inainte aveam o asimetrie foarte mare intre labii si ma deranja foarte mult acest aspect. In plus erau si foarte mari si se vedeau prin costumul de baie. Eram f. complexata.In cazul meu operatia nu a fost un moft. M-am externat in aceeasi zi in care m-am operat, spre seara. Totul a decurs foarte bine, iar acum sunt foarte multumita. Din punctul meu de vedere, operatia merita facuta, si v-o recomand pe doamna dr. Brezeanu care este un medic si un om deosebit.