| OnurSuliman00001 a întrebat:

Am o intrebare, iubita mea imi spune ca a fost dezvirginata cu un marker...iar imi spune ca acel marker are vreo 10 11cm, credeti ca este adevarat sau este o minciuna?

11 răspunsuri:
| Hypefox a răspuns:

Esti ironic cu intrebarea asta sigur laughing
Era o fata mai jos ce prezentase povestea asta laughing

| ValentinMihai78 a răspuns:

Tu ce zici? Normal că este adevărat. Doar nu crezi că vaginul e o cavitate fără fund!

| OnurSuliman00001 explică (pentru ValentinMihai78):

Ma bucur sa aud asta multumesc mult

| Violleta2022 a răspuns:

Este imposibil asa ceva.
Un market are 1-2cm pe cand un penis de barbat este mult mai gros.
Nu are nici o importanta lungimea markerului sau al creionului, ca nu lungimea dezvirgineaza, ci GROSIMEA lui.

| mihai69 a răspuns:

E minciună. Dezvirginarea se face cu un penis, nu cu obiecte.
Cu markerul cel mult s-a deflorat.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru mihai69):

Nu este același lucru deflorarea cu dezvirginarea? S-au schimbat manualele de sex, s-a schimbat anatomia unei femei?

| mihai69 a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Nu, nu e. Deflorarea înseamnă ruperea himenului, fie și accidentală. Dezvirginarea se produce la primul act sexual cu un partener, chiar dacă NU se rupe himenul. (Da, există și posibilitatea asta).
Deci nu are treabă cu anatomia.

| sammie a răspuns:

Falsă este chestia că nu s-a dezvirginat. Te dezvirginezi după ce întreții relații sexuale nu după ce îți rupi himenul. Deflorarea este ceea ce a făcut ea.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru mihai69):

Https://dono.ro/intrebari-frecvente-despre-deflorare/
Mă țâcă există Google și dacă te documentai puțin aflai că sunt termeni cu același sens!

| mihai69 a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Halal sursă de informare...

| MarianWLF a răspuns:

Vaginul se poate extinde, are unde intra daca asta intrebi, si chiar daca si-a rupt himenul nu poate considera ca e dezvirginata, pentru ca nu a fost cu un partener real.