E atat de greu sa o intrebi direct si intre 4 ochi, fara glume stupide in fata intregii clase? Care-i cel mai rau lucru care se poate intampla? Poate eventual sa zica "nu", dar vei scapa macar de incertitudini. Dar daca nu spune "nu"... te vei felicita ca nu ai mai pierdut timpul si e posibil sa ai chiar cu cine sa te pupi la miezul noptii de revelionul 2012.
Nu stiu... poate te place, poate nu
tu cu "B" sunteti prieteni?
roag`o sa o intrebe pe "A' acelasi lucru care te-a intrebat pe tine
dar sa fie singure
aa, si din monemt ce tu ai zis replica cu "nu stiu" eu cred ca ai facut un mic prim pas
Eu zic ca "A" te place dar cel mai bine intreab-o chiar tu
asta este parerea mea acum tu faci ce vrei
Ma bucur ca ti-ai gasit o fata care nu e cu mult mai mica decat tine. Pe de alta parte persoana,, B" mi se pare o nesimtita! si nu-nteleg faza cu,, termina! atunci eram mici"! dar daca cumva ati fost impreuna cand erati mici sau macar ea te-a placut atunci e posibil sa te mai placa si acum. Daca te-a deranjat ce a zis sa stii ca ar fi facut-o doar ca sa te apare si ca ceilalti sa nu-si bata joc de tine ca o placi. Ai incredere in tine si incearca sa o cuceresti. Poate face pe inabordabila asa ca nu te da batut din prima. Succes si sper sa aveti o relatie in viitor.