Niciodata! Nu as face niciodata sex cu un alt tip si nici nu as imparti o femeie cu un alt tip...iar pe ea as detesta-o daca as afla ca i-ar placea sa faca sex cu doi barbati, mi-ar fi scarba de ea.
Deci ai fi dispus sa faci sex cu un alt barbat. Esti super open mind. Ai putea sa fii mai explicit? Ai avea conditii? Cum ai face o?
P. S. Cati ani ai?
Dafrate sunt open minded
43
Nu ești open mind, se cheamă homosexualitate.
Ochi de cal
Te minți singur. Un hetero convins, bărbat adevărat nu face sex cu alt bărbat. Dar nu judec bisexualii sau homosexualii dar am crezut ca ti plac doar femeile. Asa reieșea din anumite postări. Acum înțeleg de ce esti misogin uneori sau mai mereu, fiindcă nu prea îți plac femeile.
Habar n are de ea. Mersi pentru raspuns frate
Chestia e că nu trebuie să crezi tu în ceva pentru ca acel lucru / fenomen / whatever să existe.
Nu mă consider pervers, dimpotrivă. Dar e drept, orice „deviație" de la hetero e privită în societățile închistate ca „perversiune".
Poate ar trebui să realizezi că am ajuns în secolul XXI.
Nu ma înțelege greșit, sunt deschisa la minte, chiar cred ca un tip homosexual e perfect normal, am precizat ca doar bisexualitate nu e pentru mine ceva real. Nu te pot atrage ambele genuri, e doar o deschidere a lor pentru sex, o pofta mai mare de a experimenta, o chestie carnala și cam atât.
Daca pentru tine nu e ceva real, asta nu inseamna ca nu exista. 2 la mana: ti ai raspuns singura - e o chestie carnala, asa ca nu mai arunca cu etichete pe aici. Stiai ca exista si barbati, care nu sunt atrasi in niciun fel de alti barbati, dar le place sa fie stimulati anal? Si crede ma ca sunt destui! Buna dimineata si bine ai venit in realitate
Da știam dar tot cu o fata experimentează. Am și spus ca bisexual este cumva mai mult o placere de a experimenta cumva ma duce cu gândul la promiscuitate. Nu se pune accent pe romantism ci pe plăcere de a experimenta sexul cu oricine oricând. Nu cred ca te pot atrage la fel de mult ambele genuri.
De inteles. Pot sa te intreb cati ani ai? Mersi
Nu ai pentru ce. Destui, ma incadrez la "Rabla"?
'Destui' se numeste experienta de viata, nu rabla si e foarte valoroasa, dupa mine cel putin. Mersi frumos!
Tu nu ai inteles intrebarea, asa-i?
Ai fost intrebat daca ai fii in stare tu ca baiat, sa faci sex cu alt baiat si o fata sa va priveasca.
Deci ai fi dispus sa faci sex cu un alt tip?! Esti super open mind atunci! Ai putea sa mi dai detalii, sub ce conditii ai fi dispus sau te lasi dus de val pur si simplu? Cati ani ai, ca si asta e important. Mersi
Am 500 si cv de ani dar nu conteaza, normal ca sunt open minded
c4nd4leante întreabă: