Sexul oral...Niciun baiat nu ar refuza asemenea deliciu. Si, daca n-ai mai facut-o pana acum, il vei surprinde cat se poate de placut
Sunt fata si iti spun k pe baieti ii atrag sani mari, fundul de asemenea deci nu stiu fi tu insuti si o sa vezi k iese bine P.S.: Sfaturi de la ciutanca de 13 ani ^_^
Ciudat cum de, la 13 ani, esti asa de informata. Ma sperie generatia asta de copii. Nu era mai bine daca stiati doar de Tom si Jerry sau Spioanele si atat? Nu cred ca intelegeti in ce va bagati de la o varsta asa mica.
E la moda in ziua de azi.Pana la 20 de ani au trecut prin 20 de "iubiiti" si 3 soti... deci ce mai vrei mai mult
Generaţia asta mie îmi place . Că numai suntem ca părinţii noştrii, numai trăim pe vremurile în care nici afară din casă nu aveai voie să ieşi, cum era pe atunci.
Tom şi Jerry? Spioanele? La 13 ani, neah. .
Acestea sunt chestii de bază, zic eu. care ca orice om, trebuie să ştii ce se întâmplă DACĂ. .
Pai ok. Iti inteleg si respect parerea, dar cu, copilaria cum ramane? Cand deja incepi sa ceri informatii despre sex si mai ales sa il si practici, automat te maturizezi, si copilaria dispare. Eu una tare mult mi-as dori sa mai fiu copil. Si crede-ma ca nu am o varsta woow. Am doar 19 ani
Aa da, stai ca voua baietilor va convine. Chiar daca fetele de 12-13 ani sunt curioase in privinta sexului, tot naive raman si sar la prima "acadea" ce le iese in cale
Total de acord generatiile incep sa o ia pe un drum gresit
Daca-l si iubesti, nu trebuie sa faci nimic special. Daca te simte ca-l iubesti si faceti dragoste este posibil sa tina minte toata viata lui sentimentul asta. Multe si multi nu o mai fac din dragoste, ci din... sport. Nu trebuie sa se urce pe pereti, asta e treaba voastra, daca-l iubesti si te simte, va fi un baiat fericit si satisfacut. Cel mai excitant lucru nu baietilor le trebuie, pentru ca majoritatea termina in max 15-20 min, ci fetelor, multe facand matanii sa aiba si ele un orgasm cu partener inainte de 20 de ani.
Salut asculta-ma bine fiecare baiat se excita in felul lui unuia ii plac anumite lucruri in timp ce altuia ar putea sa ii displaca tu singura trebuie sa descoperi ce anume prefera iubitul tau il atingi pe tot corpul si unde reactioneaza inseamna ca aia e zona unde trebuie sa actionezi ai primit destule raspunsuri dai si tu o funda cuiva?
Ce-mi place cel mai mult in dormitor? Sa mi se faca sex oral. Pana nu mai pot si imi dau drumul. Si daca mai si inghite domnsoara totul e perfect.
Daca vrei sa-i faci pe plac, intreaba-l pe el, ce-i place. Iti va spune. Daca iti place ce-ti propune, fa. Daca nu, refuza-l politicos.
Adica la 85% din barbati le place ca femeia sa fie un fel de mulgatoare, tacuta, sa molfece si sa suga din organ pana termina si sunt cei mai fericiti? Cat de superficiali puteti sa fiti!
Atunci de ce fetele trebuie sa mai arate bine, de ce sa se duca la sala, la fitness, la solar, la manichiura, la tratamente, la epilat?
Pai sa se duca doar la dentist si atat! Deci o femeie frumoasa, dar care are un dispret mic fata de sexul oral, nu poate satisface un barbat? Sau un barbat care in viata lui a avut multe femei, dar niciuna nu i-a facut un oral nu este un barbat adevarat, cu experienta si satisfacut?
Si cu nevestele cum faceti? Dupa ce faceti un copil, doi, o echipa, la fel veti privi lucurile?
Am eu impresia ca multi nu au avut parte de o femeie adevarata in viata lor si este pacat din punctul meu de vedere ca dati sfaturi unora care abia si-au inceput viata sexuala sa faca orale, sa incerce cat mai multe, sa inghita, sa ia pastila de a doua zi... chestii foarte periculoase si care le pot distruge viata.
Vrei sa-l faci sa se simta foarte bine pe termen lung? Mergi la ginecolog, fa-ti un control, fa-ti o reteta pentru anticonceptionale ( care sa nu-ti faca tie rau ) si rezolvi o MARE problema in viata voastra. El se va simti f implinit si f bine cand termina in tine si nu o sa faceti probleme de nici un fel in privinta asta. Sunt f multi carora le place sa termine in partenere si nu in gura lor. Apoi si tu vei simti asta... alte senzatii.
Acum depinde si de varsta pe care o aveti, daca totusi ati ajuns la a va incepe viata sexuala, de cat de atrasi va simtiti unul fata de celalat. Odata ce ati facut sex, sau va ganditi si va doriti, nu stiu daca un oral rezolva treaba, fiindca vor mai fi alte ocazii in care se va face oral, asta daca nu faceti doar la aniversari. Rasfata-l! Daca poate veni el la tine acasa, ar fi si mai bine. Muzica incet el sa se intinda in pat, tu ai putea purta ceva mai sexy si-i faci un masaj. Mai dragut e cel din ulei de lavanda. Sa insisti pe fiecare particica a corpului, chiar sarutand. Atunci cand te va vedea aproape goala deasupra lui, imagineaza-ti cat de mult te va dori. Poti masa foarte bine si penisul. Mai departe...scrie-n carte! Cu curaj, fara teama ca ceva nu ar iesi bine. Ori, incepand masajul la cateva minute dupa asta il poti lega la ochi. Si mai incitant. :d
M-am uitat la ele! Imi placeau. Si acum ma mai uit la desene Si app nu sunt din Cluj. Sunt din Brasov
Anonima1611 întreabă:
Nikol_9025 întreabă: