| AnkaAncuta a întrebat:

Am o intrebare pentru baieti... v.ar deranja daca iubita voastra ar avea tot timpul mainile reci? Funda big grin

20 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Pfoaa, for the last time, am circulatia proasta!
mai lasati-ma dreacu in pace.

| DNSK a răspuns:

Ce legatura are asta cu relatia? se incalzesc ele cand trebuie, nu-ti face tu griji

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu m-as bucura pentru ea, dar mi-ar face placere sa i le incalzesc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu de ce sa deranjeze daca o poti incalzi cu iubirea ta...

| MiruD a răspuns:

Buna Anca!
Da-mi voie sa iti raspund si eu. Presupun ca tu esti fata cu mainele reci. Nu cred ca l-ar deranja, iar daca l-ar deranja, ar fi un motiv banal de suparare.
Daca iti zice vreodata ceva, cere-i voie sa iti bagi manutele la burtica la el, sub haine, ca sa ti le incalzesti. Se va potoli imediat. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru MiruD):

Cica pe necrofili nu-i deranjeaza...

| MiruD a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing

| Medema a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing))Buna astalaughing)

| SebastianCMT a răspuns:

Nu ar avea de ce... Depinde si de firea umana pe care o are el. Poate fii si un motiv placut daca tine la tine.

| Nujjjjjjjjghf a răspuns:

Ce mai conteaza daca saruta bine big grin

| casian_6565 a răspuns:

Parerea mea este ca e foarte dragut ca iubita sa vina cu mainile reci, iar baiatul sa i le incalzeasca iar apropia mai mult. sper ca te-am ajutat.

| JustBlack92 a răspuns:

Buna.
Daca iubita mea ar avea mainile reci le-as incalzi eu de fiecare data.

| Abcd1234ef56 a răspuns:

Evident ca nu ma deranjeaza. Pe fata ar deranja-o daca baiatul are picioarele reci? Ceea ce m-ar deranja ar fi sa aiba sufletul rece, nu mainile! Sa-ti ia cadou o pereche de manusi, daca tot il deranjeaza!

| anduktz a răspuns:

De ce? esti moartalaughing)

| AnkaAncuta explică (pentru anduktz):

Ha ha ce amuzant esti straight face

| pixelice a răspuns:

Nu, nu ii deranjeaza.
Si baieti sunt care au mainile reci. Pe tine te-ar deranja acest lucru?
Nu trebuie sa iei in calcul asa ceva!

| laurentiubaa a răspuns:

Normal ca nu... Ti le incalzeste baiatu' cand stati impreuna... laughing Si eu care sunt baiat am facut asta laughing)

| gogul30 a răspuns:

Da si eu as vrea sa i le incalzesc as lasa-o sa bage mainile in pantaloni la mine.

| R3llu a răspuns:

Nu. pentru ca voi crede tot timpu ca este o persoana sincera!

| Cazacu_Radu_1990 a răspuns:

Ancuta, mai mult ca sigur ne-ar deranja fiindca la un moment dat in activitatea sexuala de cuplu vei fi "nevoita" sa iti folosesti manutele in timpul unui asa-zis preludiu si probabil nu va decurge totul cum ar trebui... think about it. happy