Pfoaa, for the last time, am circulatia proasta!
mai lasati-ma dreacu in pace.
Ce legatura are asta cu relatia? se incalzesc ele cand trebuie, nu-ti face tu griji
Buna Anca!
Da-mi voie sa iti raspund si eu. Presupun ca tu esti fata cu mainele reci. Nu cred ca l-ar deranja, iar daca l-ar deranja, ar fi un motiv banal de suparare.
Daca iti zice vreodata ceva, cere-i voie sa iti bagi manutele la burtica la el, sub haine, ca sa ti le incalzesti. Se va potoli imediat.
Cica pe necrofili nu-i deranjeaza...
))Buna asta)
Nu ar avea de ce... Depinde si de firea umana pe care o are el. Poate fii si un motiv placut daca tine la tine.
Parerea mea este ca e foarte dragut ca iubita sa vina cu mainile reci, iar baiatul sa i le incalzeasca iar apropia mai mult. sper ca te-am ajutat.
Buna.
Daca iubita mea ar avea mainile reci le-as incalzi eu de fiecare data.
Evident ca nu ma deranjeaza. Pe fata ar deranja-o daca baiatul are picioarele reci? Ceea ce m-ar deranja ar fi sa aiba sufletul rece, nu mainile! Sa-ti ia cadou o pereche de manusi, daca tot il deranjeaza!
Nu, nu ii deranjeaza.
Si baieti sunt care au mainile reci. Pe tine te-ar deranja acest lucru?
Nu trebuie sa iei in calcul asa ceva!
Normal ca nu... Ti le incalzeste baiatu' cand stati impreuna... Si eu care sunt baiat am facut asta )
Da si eu as vrea sa i le incalzesc as lasa-o sa bage mainile in pantaloni la mine.
Ancuta, mai mult ca sigur ne-ar deranja fiindca la un moment dat in activitatea sexuala de cuplu vei fi "nevoita" sa iti folosesti manutele in timpul unui asa-zis preludiu si probabil nu va decurge totul cum ar trebui... think about it.
HappynewCenusa întreabă: