Buna Anca!
Da-mi voie sa iti raspund si eu. Presupun ca tu esti fata cu mainele reci. Nu cred ca l-ar deranja, iar daca l-ar deranja, ar fi un motiv banal de suparare.
Daca iti zice vreodata ceva, cere-i voie sa iti bagi manutele la burtica la el, sub haine, ca sa ti le incalzesti. Se va potoli imediat.
Nu ar avea de ce... Depinde si de firea umana pe care o are el. Poate fii si un motiv placut daca tine la tine.
Nu, nu ii deranjeaza.
Si baieti sunt care au mainile reci. Pe tine te-ar deranja acest lucru?
Nu trebuie sa iei in calcul asa ceva!
Ce legatura are asta cu relatia? se incalzesc ele cand trebuie, nu-ti face tu griji
Evident ca nu ma deranjeaza. Pe fata ar deranja-o daca baiatul are picioarele reci? Ceea ce m-ar deranja ar fi sa aiba sufletul rece, nu mainile! Sa-ti ia cadou o pereche de manusi, daca tot il deranjeaza!
Normal ca nu... Ti le incalzeste baiatu' cand stati impreuna... Si eu care sunt baiat am facut asta )
Parerea mea este ca e foarte dragut ca iubita sa vina cu mainile reci, iar baiatul sa i le incalzeasca iar apropia mai mult. sper ca te-am ajutat.
Ancuta, mai mult ca sigur ne-ar deranja fiindca la un moment dat in activitatea sexuala de cuplu vei fi "nevoita" sa iti folosesti manutele in timpul unui asa-zis preludiu si probabil nu va decurge totul cum ar trebui... think about it.
Pfoaa, for the last time, am circulatia proasta!
mai lasati-ma dreacu in pace.
Da si eu as vrea sa i le incalzesc as lasa-o sa bage mainile in pantaloni la mine.
Buna.
Daca iubita mea ar avea mainile reci le-as incalzi eu de fiecare data.
HappynewCenusa întreabă: