Du-te urgent la ginecolog. O amenorree de 3 luni in absenta sarcinii este ceva extrem de grav. Probabil ai o problema hormonala severa, care necesita investigatii serioase si tratament. Sa stii ca dintr-o chestie ca asta, neglijata atat de mult, poti ramane cu sterilitate definitiva. Orice femeie normala stie ca orice intarziere de peste 8 zile a menstrei in afara sarcinii impune consult ginecologic imediat. Tu de ce ai asteptat luni de zile?
Pai sa nu o mai faci neprotejat! Ai folosit cum trebuie testul de sarcina dimineata la prima urniare? daca da atunci nu stiu care este problema, da, s-ar putea sa ai probleme cu ovarele, dereglari hormonale sau poate inca nu ti s-a reglat ciclu.Acesta se regleaza cam in 3 ani dupa ce ti-a venit prima data mentruatia. Daca acesti ani au trecut ar fi mai bine sa mergi la ginecolog! Bafta
Heii! Phey nu s-a intamplat nimic grav dar din mom ce ti-ai inceput viata sexuala este normal ca ciclul menstrual sa fie un pic dat peste cap. cred ca a fost o coincidentsa stai linistita n-ai de ce sa-ti faci griji e ceva normal!
Nu cred ca este ceva.
Dupa primul act se intimpla sa se produca schimbari in organizm. Dar alta e ca se mai intimpla sa ai retineri de o luna-doua, dar sa nu fii insarcinata.Asa ca nu cred ca ar fi cazul sa iti faci griji.
Si mai ales, daca nu ai dureri sau eliminari; poti sta linistita.
Apropo: din cind in cind poti face cite o vizita la ginecolog, pentru a face unele controale.Acest lucru nu incurca niciodata.
Succese!
Daca ai facut'o mereu protejat atuncea nu ai de ce sa-ti faci griji, stai linistita o fi vreo dereglare, o infectie sau raceala:* in nici un caz o sarcina
Cand ti-ai inceput viata sexuala hormonii sunt dati peste cap De aia cred nu cred ca e ceva grav