Nu te supara dar cati ani ai? cati ani are el? el a cam dat dovada de nesimtire k nici el nu a sarutat perfect de prima data.Nu trebuie sa-ti fie rusine sau teama.nimeni nu e perfect in saruturi...:d iar cu limba nime nu iti poate explica ce sa faci aia simti pe moment((mie asa mi se intampla de obicei.)))
Din punctul meu de vedere baiatul a dat dovada de nesimtire spunandu-ti asa ceva. Si la sarut stai linistita draga mea, faci ceea ce simti tu, cu totii avem unele dileme la inceput.
Nu stiu ce varsta ai, dar ar trebui sa intelegi ca nu e nimeni expert in sarutat din prima. Exerseaza, asta e cheia. Lasa-te in voia sentimentelor cand il saruti, nu te gandi la ce crede el sau daca faci bine sau nu. Azi e mai rau poate, peste o saptamana va fi mai bine. Exercitiu, draga mea
Va multumesc mult amandurora pentru raspunsuri, mai astept cateva insa. Dar spuneti.mi. voi cum faceti?
In nici n caz nu o impingi pentru ca ii vei da senzatzia ca nu vrei sa il sarutzi in rest poti face am ce vrei uh cu ea si da nu a fost frumos din partea lui ca tzia spus asa ceva... dar insa la fel de adv e ca depinde si cum a spus'o.
E ca si cum ai musca dintr-o piersica coapta si zemoasa, lasa-ti mintea libera si trupul isi va urma instinctele primare
el cred ca era bun tare din prima la sarutat oricum yukari are dreptate a dat dovada de foarte multa nesimtire la faza asta.si draga mea asta nu prea are cum sa tio explice cineva in cuvinte pentru ca e o chetsie ce vine de la sine.tu oricum nu trebuie sa te simti jenata pentru ca nimeni nu s.a nascut invatat.
wrzzer123 întreabă:
00Andreea008 întreabă: