| OnurSuliman00001 a întrebat:

Am o intrebare tin sa cred 40% ca iubita mea este gravida, daca este gravida isi poate da drumul? adica lichidul acela alb de la fete?

17 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa isi dea drumul?
stii macar ce e lichidul ala si la ce ajuta?
crezi ca e gravida 40%?

Si unii sunt in continuare impotriva educatiei sexuala in scoli... off

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Desigur.

| OnurSuliman00001 explică (pentru mihai69):

Deci daca ar fi gravida tot isi poate da drumul?

| mihai69 a răspuns (pentru OnurSuliman00001):

Repet: desigur.

| dullcat a răspuns:

De ce nu o intrebi direct pe ea, pentru a afla 100% daca e gravida? Plus, afla ca in perioada aceasta sexul ar trebui evitat.Da dovada de responsabilitate si maturitate.

| OnurSuliman00001 explică (pentru dullcat):

Am intrebat o dar nu stie am cautat pe net si nu am gasit raspunsuri, vreau sa stiu daca isi poate da drumul daca este gravida

| dullcat a răspuns (pentru OnurSuliman00001):

Nu stie? Nici drumul pana la farmacie nu il stiti? Exista teste de sarcina, suntem in 2023.

Sigur, asta e prioritatea numarul 1, sa afli daca isi poate da drumul, nu daca e vorba de sarcina.Troll much?

| OnurSuliman00001 explică (pentru dullcat):

Ma refeream la altceva, daca isi poate da drumul daca este gravida.o femeie gravida isi poate da drumul? asta e intrebarea

| dullcat a răspuns (pentru OnurSuliman00001):

Raspunsul e da.O femeie insarcinata poate ajunge la orgasm : https://www.parents.com/......pregnancy/

| ywar a răspuns:

40%? Cum ai ajuns la acest minunat procent?

| sammie a răspuns:

De ce nu face un test de sarcină? După 21 de zile de la ultimul contact sexual.

| TheGentleman a răspuns:

Sexul nu are nimic de a face cu sarcina, cu excepția situației în care este declarată sarcină cu risc și în ultimul trimestru de sarcină când burta este prea mare iar corpul (și copilul se pregătesc pentru naștere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista 40% gravidă. Ori e 100%, ori nu e.
Ai lipsuri mari.

| Giulia911 a răspuns:

Trimite-o la farmacie sa cumpere un test de sarcina ca să fiți 99% siguri.

| FindMyName a răspuns:

Exista farmacie... drum pana la ea, nu o luați prin boscheți și prăpastii. O luați pe drum ușor ușurel, și va cumpărați un test de sarcină. Ca și ala dai doar niște bani costă, nu trebuie sa descoperi mistere sau sa treci prin munți și văi sa iei unul laughing

| Yuki0799 a răspuns:

Du-te la farmacie și luațivă teste de sarcină.