De ce nu o intrebi direct pe ea, pentru a afla 100% daca e gravida? Plus, afla ca in perioada aceasta sexul ar trebui evitat.Da dovada de responsabilitate si maturitate.
Am intrebat o dar nu stie am cautat pe net si nu am gasit raspunsuri, vreau sa stiu daca isi poate da drumul daca este gravida
Nu stie? Nici drumul pana la farmacie nu il stiti? Exista teste de sarcina, suntem in 2023.
Sigur, asta e prioritatea numarul 1, sa afli daca isi poate da drumul, nu daca e vorba de sarcina.Troll much?
Sa isi dea drumul?
stii macar ce e lichidul ala si la ce ajuta?
crezi ca e gravida 40%?
Si unii sunt in continuare impotriva educatiei sexuala in scoli... off
Sexul nu are nimic de a face cu sarcina, cu excepția situației în care este declarată sarcină cu risc și în ultimul trimestru de sarcină când burta este prea mare iar corpul (și copilul se pregătesc pentru naștere
Exista farmacie... drum pana la ea, nu o luați prin boscheți și prăpastii. O luați pe drum ușor ușurel, și va cumpărați un test de sarcină. Ca și ala dai doar niște bani costă, nu trebuie sa descoperi mistere sau sa treci prin munți și văi sa iei unul
Ma refeream la altceva, daca isi poate da drumul daca este gravida.o femeie gravida isi poate da drumul? asta e intrebarea
Raspunsul e da.O femeie insarcinata poate ajunge la orgasm : https://www.parents.com/......pregnancy/
Robert1002 întreabă:
Mkeynes întreabă: