La 18 ani, este normal ca penisul sa aiba aceasta pozitie. Cred ca nu o sa ai problema asta, atunci cand vei face sex cu iubita ta.
Cati anisori ai, ai 12 sau 13?
ca numai la varsta asta se intreaba de ce se scoala puta, de ce sta in sus ca este culata si atrana cand este nesculata, cum se tine in chiloti samd.
Nu asta am întrebat, ma referam de ce nu are flexibilitate cand este in erecție si de ce sta lipit de burta si nu il pot misca in jos fara sa simt durere
Mergi la doctor dacă e deformat chiar așa când e sculat și nu e normal să stea așa și nu poți să faci sex dacă te doare când îl forțezi în jos.
Nu pot spune ca e durere dar pur si simplu nu il pot duce in jos.
Nu cred! Daca aveai 18 ani stiai de ce-ti sta penisul in sus.dar cum nu stii, banuiesc ca esti copilas mic.
Tu nu ai înțeles care e de fapt problema, nu pot face sex din moment ce penisul este 100% in erecție sta fixat lipit de burta si nu am posibiltatea de al mișcă in alta poziție, nu stiu daca este o problema de flexibilitate sau daca e alta problema.
Sexul se face cu penisul erect, exact din pozitia sculata, dar tu esti mult prea mic ca sa intelegi acest lucru, parandu-ti-se imposibil.
Mai asteapta sa cresti macar 4-5 ani si atunci vei intelege, ce-ti spun acum si aici.
Andrei199114 întreabă:
KatiMe27 întreabă: