| mihlex94 a întrebat:

Am o mare problema cred. Acum ceva timp am intrebat o fata daca vrea sa fie cu mine, dar m-a refuzat. Nu asta e problema cea mare, ci faptul ca o iubesc foarte mult si nu o pot uita. In timpul saptamanii nu apucam sa ne vedem si ne vedem doar duminica si atunci cand o vad simt ca mi se lumineaza inima, si uit de toate chestiile de peste saptamana care m-au suparat si ziua devine mai buna. Va rog ajutati-ma, ce sa fac ca sa nu ma mai gandesc tot timpul la ea sad

Răspuns Câştigător
| Loredana96 a răspuns:

Usor de spus...nu cred ca va merge ce ai spus tu.Deci eu te sfatui sa nu te lasi de ea. Poate ea chiar te place, dar vrea sa te faca sa imbli ca catelusul dupa eabig grin Asa sint fete in ziua de azi.Esi cu ea,impartaseste-i dorintele tale tainice, mai povestestei cite ceva de tine, progreseaza in fiecare zi.Intr'o zi ii povestesti de tine,a doua zi ii daruiesti o floare, pe urma ii faci complimente, dupa o conduci acasa.Pai sigur trebuie sa o iei incetul cu incetul.Peste o saptamana poti sa o saruti pe obraz.Arata'i ca o iubesti prin fapte...doar atunci o vei atrage. Poate ea a avut un alt prieten si el a dezamagit'o si nu mai are incredere in baieti.Tu ai putea sa ii dovedesti ca mai exista si baieti buni pe lumea aceasta!

8 răspunsuri:
| Myhaella_Sofrony_1998 a răspuns:

Inpretenestetecu alta fata!big grin

| Aannoonniimma a răspuns:

Poi...pentru inceput intreab.o de ce nu vrea sa fie cu tine...si dp vezi ce se intampla.

| Sophiee a răspuns:

Pai.mai incearca sa o cuceresti.Spune-i vorbe frumoase iesiti la plimbare zambeste-i,stai cat iti permite timpul prin preajma ei,castiga-i increderea,discuta mult cu ea,poate va apropiati si ajunge si ea sa te placa si atunci sentimentele tale vor fi impartasite. Daca nu reusesti sa o faci sa te placa, cea mai buna solutie ar fi sa te resemnezi, pentru ca iti faci singur rau. Eventual incearca sa cunosti o alta fata happy

| BlackheartQueen a răspuns:

Incearca sa vb cu ea ca un prieten,sa o privesti in ochi si sa ii zambesti, sa fii alaturi de ea... dupa o perioada ai putea sa fi putin indiferent cu ea pentru ca asta ar trebui sa fie momentul in care ea realizeaza daca te place sau nu, daca vrea as fie cu tine sau nu... Sper sa reusesti. happy bafta

| mihlex94 explică (pentru Loredana96):

Are prieten dar sta cu el fara sa il iubeasca, ci doar il foloseste si faza cu catelusu o reuseste din plin laughing

| mihlex94 explică (pentru Myhaella_Sofrony_1998):

Da am incercat dar tot la ea imi zboara inima si sentimentele si gandulsad

| Loredana96 a răspuns (pentru mihlex94):

Nustiu ce poti sa mai faci, arata'i ca o iubesti prin fapte!

| uLyThU a răspuns:

Pai ramane sa decizi daca vrei sa fi impreuna cu ea sau daca vrei sa o uiti si sa treci peste refuz.
Daca vrei sa deveniti iubiti, incearca sa te aproprii mai mult de ea sa deveniti prieteni, eu stiu din propria experienta ca fetelor le plac baieti sensibili care le asculte ce au de spus si sunt alaturi de ele in momente grele.