Dude,am 23 de ani si eu am o fata doua in minte pe care nu mi le pot scoate ori ce as face.
da,sunt fericit cand sunt intr-o relatie dar uneori fara sa vreau imi apar in minte,ceea ce ma face sa cred ca dupa anumite relatii,sentimente,ramanem cu "sechele", ceea ce nu e neaparat un lucru rau, poate in felul asta ne aducem aminte ce am facut gresit de am pierdut o asa persoana la care am tinut atat de mult.
gandeste-te la problema asta ca la o iritatie, nu te mananca mereu, ci doar uneori...nu te duci la doctor pentru asta si daca nu te scarpini, va trece de la sine
Pai stiu ca sunt unele zile in care nu prea ma gandesc dar uneori imi vine in gand fosta, desi tot timpul mi-e gandul la actuala. Dar nu o mai iubesc pe fosta pentru ca daca o vad cu cineva nu simt nimic gelozie, dar pe actuala sunt mort dupa ea, obsedat, sunt extrem de gelos cand e vorba de ea dar macar si ea e la fel. Totusi, uneori chiar ma deranjeaza lucrul asta, ca ma gandesc la fosta!
Nu vei putea sa o uiti complet niciodata. Te vei gandi la ea din ce in ce mai putin, dar ti-o vei aminti si peste ani. Cat timp nu mai simti nici atractie pentru ea nici gelozie, nu ai nici o problema. Mergi inainte cu viata ta si cand ti-o amintesti, muta-ti gandul la problemele tale.
Si eu ma mai gandesc la o fata dar fetele vin pleaca nu te atasa prea mult de o persoana pana la o varsta foarte mare
Nici tu nici ea nu aveti nici o vina. Nu prea inteleg de ce esti atat de blocat pe ea daca nu a fost a ta. Parerea mea este sa stai linistit, nu it face nici un fel de probleme, timpul le rezolva pe toate. Nu cumva sa spui altcuiva ca ai astfel de ganduri, ca iti pierzi prietena.
Si sa stii ca se poate si mult mai rau.