NU merita!
Mie mi-a lovit un coleg prietena cu usa si l-am batut de ia sunat apa in cap! datorita faptului ca tineam la ea! dar acum ne-am despartit(habar nu am din ce motiv).
Sa revenim!
Lasal sa faca ce vrea e treaba lui nu tine la tine daca ti-a tat ala 2 palme putea sa fie si fratisu nu trebuia sa reactioneze asa sincer.macar il lua de guler si il scutura impic!
Sfatul meu:
Lasal cu prieteni lui nu te merita! Si evita sa te mai bagi in seama cu tot felul de oameni deastia!
Pai nu inteleg ce treaba ai tu cu un pusti de a6a...lasal in pace si vezi ti de viata ta
In momentul in care l-a batut trebuia, fuguta, fuguta, sa mergi la Director si sa-i raportezi cele intamplate, mai ales ca s-a adunat toata scoala...Chiar daca incidentul nu s-a intamplat in scoala cineva din conducerea ei trebuie sa stie cele intamplate pentru ca numai ei pot lua decizii. Succes si curaj
Eu sunt rasist s iti promit ca intr-o zi toti de etnie rroma vor muri facand desigur o alianta cu unii oameni bine antrenati in vanarea lor. a si la problema ta nu il bata si pe pustiul de a 6a lasa-l
Nu merita sincer!
Poi asta iarna prietenul meu cand a vazut ca un coleg de al meu m-a trantit pe jos si arunca cu zapada in mine... cand a vazut. a spus " Baa`. Care e ala ma!". si l-a bagat cu capu in zapada.
Infine!
Acest prieten al tau nu te merita. Daca tinea la tine se baga atunci cand te-a luat acel tip de gat sau mai ales cand ti-a dat o palma. Mi se pare o chestie... chiar ciudata`!
Trateaza-l cu indiferenta. Indiferenta doare cel mai tare.
Sper ca te-am ajutat`:*!
Lasal in pace clar nu simte pentru tine ce ar trebui sa simta in mod normal.sigur mertiti ceva mai bun.