Spune-i verde in fata fara sa te ascunzii sau chestii de genu. ca daca te ascunzi sau ocolesti o sa dureze mai mult si nu stiu daca vrei asta
funda
Tu decizi ce vrei sa faci. Este mai bine sa cauti acel baiat care sa fie cu tine si sa tina la tine, incearca sa ei lucrurile in serios. Noroc!
Ii spui ca esti interesata doar asa ca amici, ca nu te indragostesti asa usor, si ca poate cu timpul, dar acum doar amici. Ca nu te grabesti nicaieri.
Pai mai, zi-i si tu fratelui tau ca nu mai vrei sa ii dai id-ul si gata...asta e.
Spune-i ca tu ai preten iar atunci cand i-ai dat id fratelui tau ca sa il de-a lui, nu te-ai gandit la consecinte, si zi ca nu vrei sa te certi cu "pretenul" tau din cauza lui.
Cum am mai repetat si celorlalte raspunsuri, sinceritatea conteaza. Ii spui toata chestia prin id-ul ui si cred ca va intelege. Ca o fata matura ce esti (la 16 ani) vei stii ce sa faci cum sa i`o spui mai bland si depinde de fiirea lui desi cred ca ai zis ca tu cand ai inceput sa fi interesata de el si el numai era cred ca e o fire care va intelege nu prea baga in seama si e mai indiferent Bafta
Raspunsul meu este: tu iti decizi viata nu ar fi cinstit sa iti zic ce sa faci dar trebuie sa ii spui adevarul fiindca daca nu il zpui si tu si el veti suferii