| Aenoenienanonim a întrebat:

Am o mica problema, daca ii pot spune asa. Cand aveam 10 ani aveam penisul de 6 cm, si acum am 15 ani jumate si mie crescut radical. acum o am de 16 cm. si mi-e frica sa nu o tin in ritmul asta ca nu stiu unde o sa ajung... oare o fi de la masturbare, ma masturbez odata la 2 zile, uneori de 2 ori pe zi... (sunt virgin)

Răspuns Câştigător
| smartalogu a răspuns:

Reclama mascata clarrr. Majoritatea isi fac griji invers, nu gen "Vaii o am prea mare, daca nenorocesc saraca fata?". Crede-ma nu am auzit nici o fata sa se planga de un prieten prea dotat. Invata de la mine. The bigger, the better. Si cum s-a mai spus, lasa reclamele mascate si tine-te de scoala. O sa vina si timpu sexului, dar mai e.

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normala cresterea asta dramatica la debutul adolescentei. De-acum inainte penisul tau va mai creste foarte putin, asa ca n-ai motive sa-ti faci griji.
Smartalogu, eu am auzit numeroase femei plangandu-se de dimensiunile prea mari ale partenerilor si numai un barbat prost nu-si face griji daca are un penis prea mare (peste 18-19 cm).

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Bravo tiehappy

| gigiro a răspuns:

Cred ca se opreste procesul de crestere si mai cred ca si tu, pacatosule...

| Flav a răspuns:

Ei, asta sa fie problema acum. Nu cresti proportional cu varsta, la fel e si cu inaltimea, greutatea... dar ba, 16 cm la 15 ani jumate si simti ca-ti mai creste, sa nu-ti explodeze inbox-ul pe aici dupa stirea asta, ca fetele...

| Vizitiul a răspuns:

Nu-i nici un fel de problema, Ciomu ruleazawinking.

| cristi202 a răspuns:

Masturbarea nu face ca penisul sa creasca. Deloc! Eventual poate provoca probleme de erectie, ori acum, ori mai tirziu. deci, mare grija! ti-e frica ca are 16 cm la 15 ani? mie mi se pare normal - media e de 17 cm la oamenii maturi. dupa cum cred eu, la maturitate va avea ceva mai mult de 17, poate 19-20, dar nu va fi exagerat, dimpotriva, va fi o bucurie pentru partenerahappyhappyhappy...

soothe
| soothe a răspuns:

Este bine sa iti faci reclama mai mascata. mai usurel.
Nu iti face probleme, oricat o fi, tot ai sa te rogi sa mai creasca. Partea proasta este ca daca te masturbezi in ritmul asta, nu ai sa mai face cu ea. O sa o ai de poza. Ejacularea precoce o sa te mananance si o sa te cam faci de ras o vreme. Si sa stii ca problema nu este chiar mica.

| radu75 a răspuns:

Nu vad inca ce problema ai? de ce ne ai scris? asta e o problema? stai linistit! gaseste ti o fata. daca se poate mai mare de varsta decat tine!

| vyo a răspuns:

Esti dotat bravo, multi ar vrea sa aiba problema ta.

| onfire93 a răspuns:

Mda aceaisi poveste o am si eu. in clasa a 8a aveam 1. 50 cm inaltime si penisul de 9-10 cred (stiu ca il aveam ff mic) si acum in a 10 a am 1. 70 cm inaltime si1 5- 16 cm (nu ca m-as lauda ) deci nu te speria e normal ai sa vezi daca se ivesc discuti intre colegi si prieteni ai sa vezi ca si ei au acelasi "standarde" aaa si cu masturbarea nu te speria e un lucru normal orcine il practica mai sunt uni care spun ca a dato ultima data acum 1 luna (si de unde ca ai sparge capu zi de zi laughing ) deci nu te speria e normal si stii cum e decat de loc...

| Zorro a răspuns:

Lol smartalogule nu ai auzit nici o fata sa se planga ca ii prea dotat? tu ai facut-o vreodata? lol daca nu ii galeata crede-ma si are vreo 19-20 cm crede-ma ca o doare si nu e chiar placut ele simt si un pai daca intra acolo pfff man esti pe langa subiect nu mai sta cu capu in carte du-te si fa practica god cand aud cu cat ii mai dotat cu atata mai bine, pfff nu la toate le plac dotatii pentru ca de cele mai multe ori doare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-a venit nici o fata on particular pina acum?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai creste prea mult. nici o grija. 20-25 cm (in total)laughing mai mult n`as crede. eventual nici atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Smart. ologul, majoritatea femeilor s-au plans, deoarece un penis prea nasos o loveste in capul uterului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Smart.ologul,majoritatea femeilor s-au plans,deoarece un penis prea nasos o loveste in capul uterului.

| Robik_9861 a răspuns:

Tinand cont ca vaginul femeii are o adancime de 16 cm maxim happy. nu te speria. e destul, Smartalogu tu esti praf, vorbesti din carti... cu practica cred ca esti zob! Daca taceai, filozof eraiwinking