Este o infectie fa-ti 1l de apa cu o lingurita de bicarbonat si nu o sa mai ai nimic, incearca sa nu scarpini ca se inflamaza zona
Cu siguranta este vorba de o infectie Sfatul meu este sa nu astepti caci nu trece de la sine, se agraveaza. Fa-ti o programare la ginecolog ca sa fii sigura. Si pana atunci, incearca totusi sa nu aplici deloc sapun sau gel de dus in zona respectiva, doar apa calduta
S-ar putea sa fie o infectie sau o alergie. Cel mai bine lasi leacurile babesti si e duci la un medic, elPana atunci evita sapunul, apa calduta e suficienta.
Si daca sunt 2 infectii? lingurita cu varf sau rasa? se bea apa aia? trebuie sa fie apa calda sau rece? sticla sa fie PET sau geam? daca mancarimea continua, trecem si la sare de lamaie ca mediu acid, ca bazic am incercat si nu merge si nici netu nu merge sa intrebare expertii de pe TPU.
De ce nu te duci la doctor? Ti-e rusine de el sau nu ai timp?
Corpul fiecaruia din noi e unic, de aia medicina nu e inginerie!
Ai sa razi de rusinea care ti-a fost cand o sa te faci bine!
Sanatate multa!
In loc de ceai de musetel foloseste ceai de galbenele, spalate de 2 ori pe zi. Probail ca ai luat o ciuperca, la ginecolog o sa iti faca analiza la secretie si o sa iti spuna sigur ce ai. Asa am patit si eu. Tratamentul a fost un ovul pe zi, a fost nasol pentru ca eu a trebuit sa merg in fiecare zi la ginecolog timp de o saptamana ca sa imi introduca ovulul.
O lingurita cu varf de bicarbonat cu 1l de apa si te speli, nu se bea, apa sa fie calda nu rece...se pune intr un lighean 1l de apa apoi se adauga bicarbonatul si te speli, se repeta de cateva ori si nu o sa mai existe nici o problema am trecut si eu prin asta si mai ales se spune ca bicarbonatul este foarte bun in asa ceva
Sper sa nu te superi pe mine, dar ca sfat anonim iti recomand sa citesti partea tehnica din spatele lui "se spune ca bicarbonatul este foarte bun in asa ceva". In cazul de fata, ideea e ca orice bacterie, microorganism este sortit pierii intr-un mediu bazic. Dar asta in conditii indeale.
Sa ne rugam pentru mancarimea ei! Dumnezeu o va ajuta!
sau nu!
Un doctor, sigur!
Sunt o sumedenie de fete care evita sa mearga la ginecolog, eu am spus lucrul acesta pentru ca si eu am patit acest lucru, sa am mancarimi, si am facut lucrul acesta si nu am mai avut probleme
Mdeah, din pacate e un obicei prost de care le doresc sa scape macar atunci cand incep o relatie de durata.
Amin!