Sparge gheata! Si el a spart-o cand ti-a cerut id-ul. Este greu la inceput, dar si fermecator in acelasi timp... ce senzatii.
Imi amintesc cum a fost cand am sarutat prima data o fata. *daydreaming*
Incearca sa va intalniti undeva doar voi doi, poate asa o sa puteti vorbi in liniste! Si sigur te place altfel nu te baga in seama.Succes!:*
Eu sunt altfel nu prea fac eu primul pas dar daca imi place cu adevarat de o persoana atunci trebuie sa fac eu asta.ascultati inima draga
Poate ambele poate niciuna dar iti recomamnd sa iei initiativa si curaj ca nu poate fi chiar asa nasol cauta sa vb despre ceva ce ii place intreaba-l ot felul de lucruri despe pasiunile lui de ex muzica si tu daca ii plac manelele fa-te ca iti plac manelele daca nu ii plac nici tie nu iti plac intelegi cauta subiecte de discutie
Klar da-i bataie! daca iti place, vb cu el, nu ai ce pierde! fi tu insati si daca te place atunci si el trebuie sa faca la fel!
Daca consideri ca e rusinos si ti-a cerut id de la mess atunci la sigur ca te place, e un inceput, insa nu da dovada de rusine fii indrazneata si la sigur nu se va finisa cu o simpla prietenie