| AndreiRazvan98 a întrebat:

Am o mica problema. Eu mi-am facut cont pe TPU doar pentru chestia asta. Acum aproape un an am intalnit pe omegle o fata asiatica pe nume Yi Chien. Am vorbit in fiecare zi cu ea (inclusiv pe skype) pana acum si chiar ne-am inteles. Acum cateva luni am simtit ca m-am indragostit de ea si am intrebat-o daca simte ceva pentru mine si a raspuns ca da chiar simte ceva pentru mine. Si asa ca am cam inceput sa avem o relatie... Da de lunga distanta! E intr-adevar foarte greu dar pur si simplu simt ca ea este lumea mea. In fiecare zi imi reaminteste cat de mult ma iubeste, si chiar o iubesc si eu foarte mult. Stiu ca pare ciudat sa zic lucrul asta pentru ca nu am vazut-o niciodata. Dar chiar asta simt. Toti prietenii imi spun ca relatia asta nu are nici un rost deoarece sansele ca eu sa ma intalnesc cu ea sunt foarte mici...Voi ce credeti sad?
Apropo am 15 ani.
Va rog nu jigniti daca vreti sa raspundeti.

Răspuns Câştigător
| Rares4Music a răspuns:

Salut Andrei,
Inainte sa asculti, mai intai intreaba-te pe tine insuti ce planuri de viitor iti imaginezi tu alaturi de ea, si ce plan ai pentru a face relatia sa se unesca, si sa va vedeti. Tu decizi ceea ce vrei mai departe cu ea happy

11 răspunsuri:
| sebby27 a răspuns:

Confunzi dragostea cu atractia.Te complaci intr-o "asa-zisa relatie" pe internet in loc sa iti gasesti o fata in viata reala.

| AndreiRazvan98 explică (pentru sebby27):

Asa ma gandeam si eu... da pur si simplu nu pot

| Vögeln a răspuns:

Nu merg relatiile de scurta distanta (oras langa oras sau oras-comuna/sat etc), apoi cele de lunga distanta? La varsta ta probabil te poti indragosti mai de oricine. Cel mai okay e sa-ti faci o prietena de varsta ta. Poate ea sa-ti fie prima prietena, insa nu-ti poate ofri primul sarut. Bafta!

| igrek a răspuns:

Iesi la joaca mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

孩子

| HolyPotato a răspuns:

Ofof...greu cu dragostea asta! Lasă că la 15 ani o să-ți găsești tu altă fată ușor. N-ai cum să te îndrăgostești de o fată pe internet, eventual e doar atracție fizică, atât.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Relatiile pe internet nu prea merg. Motivul principal ar fi acela ca oamenii obisnuiesc sa umple golurile. Tu nu esti indragostit de respectiva fata, tu esti indragostit de o imagine pe care ti-ai creat-o despre ea. Farmecul internetului mai consta si in faptul ca ne obliga sa interactionam legati la ochi, astfel permitandu-ne sa parem ca suntem mai buni decat in realitate.

Ai 15 ani iar asta explica multe. Bafta cu chinezoaica, daca are talent la troc poate o angajezi in Dragonul Rosu, in Bucale, oricum acolo gasesti numai asiatici.

Răspuns utilizator avertizat
| sebby27 a răspuns (pentru AndreiRazvan98):

Poti, dar nu vrei.Te complaci in situatia asta.Depinde de tine doar, daca vrei sa ramai asa sau sa schimbi ceva si sa iti cauti o fata mai accesibila tie. happy

| ywar a răspuns (pentru anonim_4396):

Respect M A X I M! Cata dreptate ai vis-a-vis de relatiile pe net! E wow raspunsul tau din punctul meu de vedere! Felicitari!

| AndreiRazvan98 explică (pentru Vögeln):

Dar nu e prima prietena laughing doamne... laughing