| Xoxoqp a întrebat:

Am o nelamurire..am 16 ani si sunt cu un baiat de 20 de ani..suntem impreuna de aproximativ 2 luni...el mi -a spus ca nu se poate apropia de mine decat prin saruturi, are sentimente pentru mine dar vrea sa vada ca dau si eu ceva de la mine..si vrea peste ceva timp sa facem sex peste o luna sau 2)..eu fiind virgina..si nu stiu ce sa fac (relatie a decurs foarte repede si m-au cunoscut si parintii lui) voi ce parere aveti? Dau funda ")

26 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Tocmai i-am scris unei alte fete un raspuns pe aceeasi tema. Nu pot sa mai scriu inca o data tot, asa ca o sa scurtez. Inainte, vreau sa stii ca ce urmeaza sa-ti spun e adevarul, deci se poate sa nu-ti placa.
- NU te iubeste, nu insemni nimic pentru el, esti un obiect cu care isi satisface nevoile sexuale
- Dupa ce faceti sex, te va lasa. Nu chiar dupa prima tura, ca doar n-o fi prost, te tine de cateva ori.
- Daca esti barbat si ai ca "iubita" un copil, esti un ratat fara prezent si fara viitor, o scursura, un vierme.
- El profita de naivitatea ta, cele de varsta lui nici macar nu se uita la el, tu esti foarte usor de fraierit, cu doua-trei cuvinte mari, tu pui botu', cum se spune.
- Daca afla, tatal tau se va supara groaznic, il vei distruge. Ar insemna ca nu ai pic de respect pentru el, ti-ai bate joc de munca si iubirea lui.
Ti-am spus adevarul asa... crud, ca sa te trezesti la realitate. Suna urat deoarece chiar e urat. Esti folosita, scurt si la obiect. Sa nu crezi o clipa ca te iubeste. E ridicol. Eu dorm la fel de bine si daca faci tu ceva si daca nu, viitorul tau e in joc. O greseala acum, te poate afecta întreaga viata. Indubitabil imi vei da dreptate. Daca imi dai acum, o faci zambind, daca imi dai peste 10 ani, o faci aflandu-te in depresie.
Fenomenala naivitatea asta...

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca si tu esti de acord sa accepti propunerea lui de a face sex fiind la fel de ''grabita'' sa-ti incepi viata sexuala asa cum iti solicita acest iubit... foarte serios, nu-i asa? Cata naivitate poate sa zaca in mintea ta, daca consideri ca poate reprezenta o garantie faptul ca i-ai cunoscut parintii. laughing

| ibaal a răspuns:

Daca iti programeaza sexul si baga "vrajeala" cu apropierea,te vrea pentru o noapte (sau mai multe), oricum, sa te treaca in carnetel. Ce "dragoste" e asta!? Si cand nu vei mai putea "hata-hata" cu el, te lasa!? Nu stii cum e viata asta, nu trebuie sa ajungi la 80 de ani ca sa nu mai poti face sex! si maine se poate intampla ceva, iar el, sprijinul tau...nu se va mai simtii "apropiat" de tine si te lasa. Eu zic sa il lasi tu de acum. Si sa gasesti pe cineva care chiar sa te respecte,sa o faci din suflet,nu pe programare si "amenintare", ca "nu se poate apropia", vezi, Doamne!
Si parintii...apa de ploaierolling on the floor
cine stie cate au mai vazut ca tine. Inca se poarta in Romania: "e barbat, isi scutura palaria..." rolling on the floor
daca intelegi ce vreau sa spun.
Fii tu mai isteata si spune-i ca TU nu te poti apropia de un insensibillaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferenta de 4 ani e ok. Poti face sex când te simti pregatitã si bine lângã el. Unu de 20 de ani e mai copt mintal, o sa aiba mai multa grija cu tine nu o sa-si batã joc, asta sa fi sigurã.
Nu asculta de ãstia de mai sus ca au fost bãtuti cu cureaua când au fost mici laughing

| mihai69 a răspuns:

Sincer? omul se pricepe să vrăjească fete naive. Iar tu ești următoarea victimă din lista lui.
E decizia ta ce mențiune va pune în dreptul tău: F sau NF. Oricum, după aia va trece rapid la alta...

| vladorcolac a răspuns:

Se numeste pedofilie si se pedepseste cu inchisoarea. Ai 16 ani, nu iti distruge viitorul ca asa zic prietenii, la TV sau pe internet

| Andreeush a răspuns:

Din cate spui nu cred ca te iubeste. Vrea doar sa faca sex. El profita de faptul ca esti naiba si crede ca te va convinge in cele din urma. Ce importanta are ca te-au cunoscut parintii lui? Crezi ca daca i-ai cunoscut il face pe el sfant?
Tu decizi daca iti doresti sa se intample asta sau sa renunti la el.

| RAY a răspuns:

Cand vrei ceva serios nu isi programezi sexul la fata aia, baiatul vrea doar sex atat si e un manipulator care stie sa manipuleze lumea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El la 20 de ani nu e în stare să îşi găsească una de vârsta lui aşa că a găsit o copilă naivă de 16 ani.Nu ți se pare că replica aia cum că nu se poate apropia de tine numai prin săruturi şi că vrea să vadă că dai şi tu ceva de la tine nu sună prea bine?

| SG1995 a răspuns:

Shit, deci e clar, vrea doar o virgină, sau caută nevastă, dar în ambele cazuri e de ferea.

| SG1995 a răspuns (pentru Plato):

"Dacă află tată-to"
da' ce bre ta-so o fwte? laughing

| Goete a răspuns:

Colegul Plato citeste viitorul happy
Nu oto bato joc de nimeni si de nimic, daca tu esti pregatita si Vrei, incepe viata sexuala dar numai protejata cu prezervativ. Si daca el insista sau in pune un termen ca peste doua luni sau nu stiu cand, o faceti, atunci explica-i ca nu esti o masina programabila si vei decide tu momentul. Daca nu iti respecta dorinta, nu te iubeste cu adevarat.
Daca faci sex cu el sau daca nu, oricum nu se stie ce va fi cu relatia voastra in viitor si pregateste-te si pentru esecuri dar nu uita ca ai viata inainte.

| SG1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aparent aș fi de-acord cu afirmația ta dacă tipul n-ar așa grăbit, e clar de la o poștă că vrea doar o prospătură.

| SG1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Alea de 20 caută tipi de 25 în sus, îți garantez că la 20 nu fwți tu una de 19-20 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SG1995):

"Îți garantez că la 20 nu f*** tu una de 19-20 de ani".De ce nu? Că nu se uită la tine din cauză că poate deja sunt puțin mai "cooapte" şi îşi dau seama repede de ce ai tu în cap sau de ce? Una e de exemplu cum e aici el de 20 şi ea de 16 şi alta ar fi el de 24 şi ea de 20, altfel ar fi stat lucrurile.Şi de unde ştii tu că TOATE alea de 20 caută tipi de la 25 în sus? Am mai zis-o şi la alții şi îți spun şi ție : nu mai generaliza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SG1995):

Bã sincer cred cã unu normal la cap nu asteapta mai mult de o lunã, acum ca aia e virginã se intelege.
Da nu-i inteleg pe ãstia e normal sa vrei relatie cu una mai tânãrã. Alea de vârsta ta sau milfurile e clar ca doar sex dorestilaughing cel putin asa cred cã gândeste unu normal la cãpãtânã.

| Socke a răspuns:

Vezi ca dacă afla mama ta sau tactu el posibil sa între in pușcărie. Tu esti minora iar el e major

| mihaicelsfant a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai facut sa radlaughing dar iti dau dreptatehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mihaicelsfant):

winking

anonim_4396

Dar totuşi, de ce te-am făcut să râzi?

Îți garantez că la 20 nu f*** tu una de 19-20 de ani".De ce nu? Că nu se uită la tine din cauză că poate deja sunt puțin mai "cooapte" şi îşi dau seama repede de ce ai tu în cap sau de ce?''

anonim_4396

Nu ştiu ce e amuzant cu asta, dar dacă a făcut pe cineva să râdă, sunt într-un fel mulțumită, deşi nu ăsta era rolul răspunsului laughing

| Emma30555 a răspuns:

Sexul nu se programează și nu se impune, trebuie sa vina de la sine

Da xoxohappy

| IulianaStieTot a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor Da-mi, te rog, voie sa iti traduc "nu ma pot apropia de tine decat prin saruturi si atingeri, am sentimente pentru tine dar vreau sa vad ca dai si ceva de la tine" ====> "Salut, Sunt un labar de 20 de ani, fetele de varsta mea deja au experienta de viata necesara sa isi dea seama cat de pedofil ratat sunt...asa ca imi trebuie o prospatura virgina, extrem de vulnerabila si usor de manipulat ca sa simt si eu ca am reusit o data in viata sa dezvirginz o gagica, sa o pot folosi de vreo 3-4 ori si sa-i spun "Scuze :'( nu mai esti la fel ca inainte, te-ai schimbat si...si eu m-am schimbat si nu mai putem fi impreuna", iar apoi ma voi duce la alta, tot virgina, pentru ca femeile sunt de unica folosinta si na, sunt un zeu, imi permit "

Draga mea, nu fii naiba, nu are sentimente pentru tine, daca avea sentimente pentru tine ar fi putut sa se apropie de tine prin multe alte metode nu doar prin limbi. Are chef de sex, e un pedofil cretin care te ia drept fraiera. Arata-i ca nu esti. Altfel va profita dezgustator de tine si poate te lasa si gravida. Nu-mi suna a genul de om cu macar jumtate de creier cat sa folosasca prezervative si sa nu incerce sa te manipuleze cu faimosul "NU BABY CA O SCOT INAINTE, PROMIT" care se transforma in 5 secunde in "Scuze baby...chiar nu m-am putut abtine, lasa ca o sa fie ok" si nu iti mai da niciun semn de viata niciodata.

| Fabian2401 a răspuns:

7 ani cu executare, atat zic laughing))))