Am trait si eu o astfel de experienta acum cativa ani. era totul pentru mine, o iubeam, o adoram, eram altfel de om asta pana intr-o zi cand mi-a spus ca relatia nu mai merge si fiecare trebuie sa mearga pe alt drum...mi-a fost greu sa accept una ca asta, pur si simplu nu stiam de ce. parintii ei au intervenit si i-au spus ca nu merit una ca asta, ca un alt baiat ca mine nu o sa mai gaseasca. Atunci mi-a dat msg si mi-a spus ca-i pare rau si ca ar vrea sa o luam de la inceput. M-am intalnit cu ea si i-am explicat ca nu ar trebui sa se implice nimeni, nu trebuie sa stea cu mine doar pentru ca mama ei a zis ca sunt baiat bun si ca nu trebuie sa ma lase atat timp cat ea nu se simte bine in preajma mea. Relatia a mai continuat o saptamna si apoi s-a terminat definitv. Abia dupa 6 luni mi-am dat seama ca eu gresisem. ii dadeam prea multa atentie, faceam orice pentru ea, doream sa o vad zilinic si stateam impreuna si cate 6-8 ore pe zi, intr-un cuvant am sufocat-o si asftel am pierdut-o. Sfatul meu este sa incerci sa o uiti chiar daca va fi greu si iti va lua timp deoarece ea daca simte ca nu merge nu trebuie sa intervina fratele ei sau mama ei pentru voi, atat timp cat ea nu mai vrea dragoste cu sila nu se poate. Nu renunta la fata cu care esti acum dar nu trebuie nici sa o faci sa sufere daca tu nu reusesti sa ajungi sa tii la ea sau sa o iubesti.
daca e intr-adevar iubire intre voi cu siguranta soarta va va uni, nu uita iubirea invinge tot!
E prima dragoste pentru amandoi, prima relatie, primul sarut. habar nu am cum poate sa "uite" asa simplu. Adica ea arata ca nu mai vrea sa fim impreuna dar fratele ei imi spune ca ea cand e singura acasa ii spune lui ca vrea sa fim impreuna si chestii de genul. mai mult cred ca fratele ei ma deruteaza. habar nu am M-as duce duminica la ea sa vorbim doar intre 4 ochi si sa ii spun sa uitam totul, sa o luam de la 0, ii spun sa inchida ochii si sa imi zica ce vede, si nu va vedea nimic si chiar asa este viata mea fara ea.un nimic
Fetele se schimba RADICAL deci RADICAL, sunt schimbatoare ca o zi de vara-acum e soare si cald-acum e vant si incepe sa ploua. Poate daca tu tot o iubesti incearca sa te impaci cu ea dar totusi daca nu merge, uita de ea-si sper sa nu-ti fie greu deoarece nu mai are rost sa te gandesti la ea pentru ca nici ea nu s-a gandit la tine cand te-a ranit.
M-am impacat in dimineata asta si este asa de bine, doar trebuie sa o iubesti si sa te iubeasca, si sa insisti pe ea
Bine asa mi-a spus ea ca daca insistam eram impacati mai de mult timp, dar cand m-am impacat cu ea, in dimineata asta, eu nu am bagat-o in seama deloc 8 zile si mi-a dat un sms in dim asta ca s-a gandit etc si ca ii pare rau.si ca vrea sa fim impreuna ca a vazut ca nu rezista fara mine, este prima dragoste pentru amandoi deci nu stiu.