| RupHerT a întrebat:

Am o prietena care este mai mica decat mine cu 2 ani. Suntem impreuna de 7 luni dar ea este foarte rusinoasa cu mine, adica eu trebuie sa o sarut tot timpul eu trebuie sa fac totul dar chiar totul... Intrebarea mea este. E normal? Si inca ceva. nu ma refuza cu nimic chiar daca propun o tampenie. e prea rusinoasa... ajutati-ma ce sa fac? Dau funda!

6 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Da, e normal. Incearca sa o faci sa vorbeasca deschis cu tine. Explica-i ca sunteti un cuplu si trebuie sa fiti de acord despre orice si sa comunicati.
Mai tarziu nu vei sti cum sa o faci sa taca big grin

| RupHerT explică (pentru SkyPilot):

Zici?

| puisor98 a răspuns:

E normal. daca asa e felul ei de a fi, mai timida sau thinking o sa fie mai greu.dar tu continua sa fii deschis cu ea si nu-i reprosa, daca nu refuza nimic din ce-i propui inseamna ca ii place si ca faci bine ce faci. O sa vina si momentul in care fara sa-ti dai seama o sa faca anumite chestii si ea.

| SkyPilot a răspuns (pentru RupHerT):

Fa-o sa se simta iubita si spune-i direct ce ai vrea de la ea. Ai un pic de rabdare, va invata.

| Lawliet14 a răspuns:

Multumeste-te cu ce ai, nu vrei una care sa-ti faca nervii praf.

| Emilian65 a răspuns:

Poate este prea mica si nu stie cum sa raspunda la toate solicitarile tale. In general baiatul este acela care face primii pasi in dragoste.Deci nu fi suparat ca faci tu totul.