Ciclu nu vine in fiecare luna pe aceeasi data decat la femeile mature.adica dupa ce mai creste probabil.ca sa reglezi ciclul trebuie luat pilule contraceptive.dar daca n-are de gand sa faca sex nu prea are rost. spune'i sa nu'si faca griji ca ciclu o sa vina, dar nu mereu la fel. abia cand mai greste i se regleaza hormonii si o sa'i vina relativ constant
Daca nu a intretinut relatii sexuale nu are de ce sa isi faca griji
probabil a racit sau ceva de genu
Sa stea linistita se mai ntampla sa intarzie. Mie vreo doi ani imi venea tot aireah. o data la o luna jumate sau la 2... niciodata nu stiam cand trebuie sa imi vina... si acum mai patesc sa imi intarzie cate o saptamana, sau sau chiar o luna
La fetele tinere e normal sa nu aibe o menstruatie regulata
Buna, kiko! Fii 100% sigura ca nu are nimic. Mie mi-a intarziat 5 luni si ceva ciclul si apoi mi-a venit(nu am avut relatii sexuale).Si nu s-a intamplat nimic. Depinde de organismul ei...ciclul nu vine regulat, nu-ti fa griji si incearca sa o linistesti si pe ea
Nu e nimic grav daca nu a intretinut relatii sexuale. Probabil ca are o dereglare hormonala si din cauza aceasta menstruatia nu vine la intervalul de 28 de zile. E posibil sa nu ii vina deloc in timpulunei luni si sa ii vina abia a doua luna. Totul e normal.
Stai linistita. Mie m-a venit si dupa 4 luni, si nu-s insarcinata, nici nu itretin relatii sexuale.
Eu cred ca ii intarzie putin... doar nu are alarma si s-ar putea sa fie racita daca uumbla dezbracata
HappynewCenusa întreabă: