S-a intors ca sa se asigure ca tu nu te vei combina cu alta in timp ce ea isi cauta pe altul. Relatia e ratata deja. Nu mai are chef de relatia asta dar, fiind o fiinta simpla, o va rani prea tare sa te vada cu alta. Asa ca te tine sub papuc pana cand isi va gasi si ea pe cineva.
O relatie innodata nu mai poate fi ca si inainte, iar in curand se va rupe definitiv, de la nod. Dar care este intrebarea ta?
Stii vorba aceea "ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust". Cam asa este relatia ta acum.
Probabil a acceptat sa fiti din nou impreuna din obisnuinta.
Nu am de unde sa stiu de ce face ea asa, nici macar nu o cunosc. Daca vrei intreab-o, insa eu zic ca e in zadar. In final, relatia se va rupe. Acea cearta probabil a afectat-o sau s-a sictirit si de aceea se comporta asa.
Parerea mea este sa pui punct acestei relatii. Chiar daca tu ai putut a treci peste acea cearta, sa stergi totul cu buretele, ea nu a putut si de aceea lucrurile nu mai functioneaza.
Discuta deschis cu ea
daca vreau o relatie fericita si serioasa se comporta frumos, nu ascunde chestii si e apropiata de tine, daca nu vrea sex nu trebuie sa ii ceri, e alegerea ei,
Daca reactia ta a fost de badaran si a pierdut increderea in tine. Majoritatea fetelor uras un comportament urat.
Reactia ta a adus-o intr-o stare de intrebare "chiar tu esti alesul"
Iar statul cu tine imi aminteste de o experienta. Sta cu tine, asteapta sa i dai papucii, asa am observat acum la unele fete
Fratele meu asculta aicia te face sa ti mai mult la ea decat inainte si cum se zice indiferenta doare si te vei indragosti de ea mai tare
Posibil. las.o balta si cauta alta. viata e prea scurta sa ti.o irosesti fiind trist si suparat, nefericit.
Mutubal întreabă: